1. atestácia - Ružomberok
Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem
Mám info, že vôbec nestíhajú, teraz prichádzajú posudky atestácií z cca 10.1.-termíny obhajoby okolo 15.4.
Zdravím vás. Prosím vás, riešil niekto v oblasti žiak kompetencia 3 vplyv sociálnych sietí na vývin žiaka? Chcela by som sa niečo opýtať ďakujem
Pekný deň všetkým, tak posudok konečne doma😊 prosím vedeli by pomôcť niekto s vypracovanými otázkami k 1.atestácii. vopred ďakujem
Pekný deň všetkým, tak posudok konečne doma😊 prosím vedeli by pomôcť niekto s vypracovanými otázkami k 1.atestácii. vopred ďakujem
@nini29 Ahoj, ja som to robila s kolegynou a ona to dala do Chatgpt vypracovat, uz som to sice vyhodila, ale myslim ze takto si treba pomoct. mala som to dokopy na 10 stran.
Ahojte, koľko trvalo kým vám prišiel posudok? 17.2. som posielala a stále mi nič neprišlo... Na stránke majú do 60 dní... nie tie už uplynuli...
Ahojte, koľko trvalo kým vám prišiel posudok? 17.2. som posielala a stále mi nič neprišlo... Na stránke majú do 60 dní... nie tie už uplynuli...
@stellinka2011 mne prisli necely tyzden pred ich uplynutim...
Ahojte, aj ja som posielala 17.2. a tiež zatiaľ nič. Ešte vydržím tento týždeň a keď posudok nepríde, napíšem im mail.
Ahojte, aj ja som posielala 17.2. a tiež zatiaľ nič. Ešte vydržím tento týždeň a keď posudok nepríde, napíšem im mail.
@mima2517 písala som tam mail, tak údajne v piatok posielali posudok pre mňa vraj kladný a že obhajoby budem mať 5.5... tak som sa veľmi potešila, ale zároveň mám len 2 týždne na tie okruhy... No papier ešte v ruke nemám, tak dúfam, že zajtra ho konečne nájdem v schránke...
@mima2517 písala som tam mail, tak údajne v piatok posielali posudok pre mňa vraj kladný a že obhajoby budem mať 5.5... tak som sa veľmi potešila, ale zároveň mám len 2 týždne na tie okruhy... No papier ešte v ruke nemám, tak dúfam, že zajtra ho konečne nájdem v schránke...
@stellinka2011 ďakujem za info... Počkám či zajtra náhodou nepríde a keď nie, napíšem aj ja
@stellinka2011 ďakujem za info... Počkám či zajtra náhodou nepríde a keď nie, napíšem aj ja
@mima2517 dnes mi posudok konečne prišiel - kladný a obhajoba stanovená na 5.5.
Napíšte potom, ako prebiehajú obhajoby prvej atestácie v roku 2026 na KU. Ďakujem 🙂 Som len zvedavá, či ozaj treba vedieť tie okruhy - teóriu/alebo ich napasovať na prácu/svoju pedagogickú prax.
Napíšte potom, ako prebiehajú obhajoby prvej atestácie v roku 2026 na KU. Ďakujem 🙂 Som len zvedavá, či ozaj treba vedieť tie okruhy - teóriu/alebo ich napasovať na prácu/svoju pedagogickú prax.
@explorer26 podávam úplné čerstvé info z dnešného dňa, komisia neskutočne milá, ľudská, napriek tomu, že som mala naučenú prípravu obhajoby aj otázok - bolo mi to úplne zbytočné, stačilo vlastnými slovami opísať na čo sa konkrétne pýtali, zaujímalo ich ako to v bežnom vyučovaní využívame, žiadna naučená teória. Držím všetkým palce🙂
Mne akurát dnes prišiel posudok, obhajoba 27.5. presne 3 mesiace od odoslania portfólia. Ďakujem všetkým, ktorý ste tu zdieľali svoje skúsenosti
@explorer26 podávam úplné čerstvé info z dnešného dňa, komisia neskutočne milá, ľudská, napriek tomu, že som mala naučenú prípravu obhajoby aj otázok - bolo mi to úplne zbytočné, stačilo vlastnými slovami opísať na čo sa konkrétne pýtali, zaujímalo ich ako to v bežnom vyučovaní využívame, žiadna naučená teória. Držím všetkým palce🙂
@nini29 predstavovali ste prosím aj svoju prácu ?aku vám prosím dali otázku z tých okruhov napríklad?
Dobrý deň, je ešte niekto, kto odoslal portfólio koncom februára a nemá zatiaľ posudok? Alebo došiel niekomu aj negatívny posudok? Budem vďačná za akúkoľvek odpoveď. Pekný deň.
Dobrý deň, je ešte niekto, kto odoslal portfólio koncom februára a nemá zatiaľ posudok? Alebo došiel niekomu aj negatívny posudok? Budem vďačná za akúkoľvek odpoveď. Pekný deň.
@mata205 ja som posielala 27.2., oni dali odpoveď na poštu 24.4.Takže ešte pred 60 dňovou lehotou. Určite by som tam skúsila zavolať byť vami.
Prosím vás už vám prišlo potvrdenie o úspešnom absolvovaní obhajoby atestácie? Koľko od obhajoby im to trvá, kým to pošlú a asi doporučene poštou?
Prosím vás už vám prišlo potvrdenie o úspešnom absolvovaní obhajoby atestácie? Koľko od obhajoby im to trvá, kým to pošlú a asi doporučene poštou?
@stellinka2011 28.4.som mala obhajobu a dnes prišlo poštou osvedčenie☺️

Ja som poslal 30teho necelé dva týždne dozadu, ale som netrpezlivo nervózny 🤦🏻♂️😅 jak malé decko… už to chcem mať za sebou. Písal som podľa predlohy. A toď vsio… všetci po novom vraj sa píše životopis 🤷♂️🤦🏻♂️ Keď bude treba… doložím. Akurát ten som nikde nevidel vôbec a podľa mňa netrebalo. Veď nehľadám si robotu, ale opisujem/diagnostikujem prácu so žiakmi a nie seba preto, aby ma prijali… Životopis im budem opisovať/podsúvať súčasne počas odpovede… aspoň podľa mňa. 🤔🤷♂️ Len ma zaujíma, že dokedy zvyknú odpovedať kvôli tomu náporu prác 🙄😩🥺😢
@nihillus prišiel Vám už posudok?