icon

Chcete titul? VŠEM alebo DIT v Lučenci?

zizi84
Dnes o 10:12

Poprosila by som recenzie na obe pro a proti mám strednu zaklady manažmentu, účtovnictva, marketing, ekonomia.

muzula
Dnes o 10:21

Manželka učí na vsem - neštudoval by som tam ani keď by mi platili. Ale ak ti ide iba o titul, tak ok - tam ho získa aj človek, ktorý ny nespravil ani maturitu. Za mňa - keď ako človek, ktorý do zamestnania prijíma iných vidím v CV takýto druh školy, tak akoby tam ani nič nebolo.

anonym_13111e
Dnes o 10:22

@zizi84 VŠEM dali aj baby po štyridsiatke so železničným učilišťom.

melanta
Dnes o 10:36

Čiže robíš v štátnej správe a potrebuješ titul kvôli tabuľkovému platu či možnosti vyššej pozície. Potom je to asi jedno, hoci aj to by som si overila, aj v štátnej správe sú vdúci pracovníci, ktorí chcú naozaj vzdelaných ľudí.

Ak nejde o vyššie spomenuté, tak ani jednu (obe majú fakt zlé renomé). Každý príčetný manažér berie človeka s takýmito školami ako kandidáta bez VŠ. Ja osobne (a poznám takých veľa) vnímam dokonca takéto školy ako obrovský mínus kandidáta a CV ide zväčša rovno mimo. Za mňa je to znak toho, že človek je lenivý a hľadá výhovorky (argumenty sú v poriadku, výhovorky nie), pretože kto chce skutočné VŠ vzdelanie, ten ide na riadnu školu, nie na takýto paškvil.

anonym_8ae0cd
Dnes o 12:17

Moja švagriná má VSEM. Vôôôôôôôôôôôôôôôbec na nič nie je dobré. Ostala tam kde predtým a plat má vyšší iba preto lebo zvýšili odvtedy minimálku . Inak leješ tam prachy ale nič ti nedá.

anonym_8ae0cd
Dnes o 12:17
@muzula

Manželka učí na vsem - neštudoval by som tam ani keď by mi platili. Ale ak ti ide iba o titul, tak ok - tam ho získa aj človek, ktorý ny nespravil ani maturitu. Za mňa - keď ako človek, ktorý do zamestnania prijíma iných vidím v CV takýto druh školy, tak akoby tam ani nič nebolo.

@muzula Ano moja švagrina nedostala lepšiu prácu 😂

anonym_e3466c
Dnes o 13:25

tiez poznam niekolko ludi, ktori maju tuto skolu, a stale su na tom istom mieste, a ked som videla co sa ucili na statnice...na smiech