Chcete titul? VŠEM alebo DIT v Lučenci?
Poprosila by som recenzie na obe pro a proti mám strednu zaklady manažmentu, účtovnictva, marketing, ekonomia.
Čiže robíš v štátnej správe a potrebuješ titul kvôli tabuľkovému platu či možnosti vyššej pozície. Potom je to asi jedno, hoci aj to by som si overila, aj v štátnej správe sú vdúci pracovníci, ktorí chcú naozaj vzdelaných ľudí.
Ak nejde o vyššie spomenuté, tak ani jednu (obe majú fakt zlé renomé). Každý príčetný manažér berie človeka s takýmito školami ako kandidáta bez VŠ. Ja osobne (a poznám takých veľa) vnímam dokonca takéto školy ako obrovský mínus kandidáta a CV ide zväčša rovno mimo. Za mňa je to znak toho, že človek je lenivý a hľadá výhovorky (argumenty sú v poriadku, výhovorky nie), pretože kto chce skutočné VŠ vzdelanie, ten ide na riadnu školu, nie na takýto paškvil.
Moja švagriná má VSEM. Vôôôôôôôôôôôôôôôbec na nič nie je dobré. Ostala tam kde predtým a plat má vyšší iba preto lebo zvýšili odvtedy minimálku . Inak leješ tam prachy ale nič ti nedá.
Manželka učí na vsem - neštudoval by som tam ani keď by mi platili. Ale ak ti ide iba o titul, tak ok - tam ho získa aj človek, ktorý ny nespravil ani maturitu. Za mňa - keď ako človek, ktorý do zamestnania prijíma iných vidím v CV takýto druh školy, tak akoby tam ani nič nebolo.
@muzula Ano moja švagrina nedostala lepšiu prácu 😂
tiez poznam niekolko ludi, ktori maju tuto skolu, a stale su na tom istom mieste, a ked som videla co sa ucili na statnice...na smiech

Manželka učí na vsem - neštudoval by som tam ani keď by mi platili. Ale ak ti ide iba o titul, tak ok - tam ho získa aj človek, ktorý ny nespravil ani maturitu. Za mňa - keď ako človek, ktorý do zamestnania prijíma iných vidím v CV takýto druh školy, tak akoby tam ani nič nebolo.