icon

Ahojte, idem od septembra na Vysokú školu, aké to pre vás bolo, čo ste zažili?

vivien9
21. aug 2019
kasokri
21. aug 2019

Ahoj. Aj ja idem. Mám to podobne ako ty. 😊

lula313
22. aug 2019

@vivien9 no treba si najst nejakú obeť, čo tam bude sama, pridať sa k nej do reci a uvidis, či skončite ako kamosky😊 Na VS sa budujú veľmi silne priatelstva(v podstate sa tam nájdu ľudia s rovnakými záujmami, lebo však preto ste si vybrali aj ten študijný odbor) a budete na rovnakej štartovacej ciare(predpokladám, že študenti ešte v prvom ročníku nevlastnia domy a auta za 100tisic), čiže ani závisť by tám nemala byt.. určite moja rada znie, že treba sa zúčastňovať kruzkovic, rôznych posedení so spolužiakmi. Od toho závisí, aký budete kruzok a ako si následne budete pri studiu pomahat. Ti, čo sa segregovali(nechodili nikam, tak sa nezvykli dostat ani k vycucom a ani ich už potom nikam spolužiaci nevolali). A ešte chodievaj pekne na prednasky, veľa veci ti bude potom dávať zmysel a nebude potom tazke spravit skusku

tyrkysova_kobyla
22. aug 2019

@vivien9 boli to krasne roky, plne slobody ale aj zodpovednosti 😀 intrakovy zivot vo velkom meste... 😍😀 najprv to bol pre mna sok, asi mesiac som si zvykala a tak isto aj v skole, ten iny system, zrazu kopec ucenia a slo sa dost rychlo. Hlavne je najst si partakov, s ktorymi sa budete tahat 🙂 a na aku skolu do akeho mesta sa chystas? 🙂

vivien9
autor
22. aug 2019

@kasokri Ahoj kam ides ?

vivien9
autor
22. aug 2019

@tyrkysova_kobyla UKF Nitra

kasokri
22. aug 2019

@vivien9 unipo pedagogicka