Ako často sú stretnutia na ošetrovateľstve v Banskej Bystrici?
Ahojte, Ti čo študujete externé v BB ošetrovateľstvo ako často treba chodiť na sústredenia? Mám dve malé deti a prácu, okrem toho by som 2 hodiny odchádzala, tak či vôbec možno o tom uvažovať. Vďaka
Áno, musia. Neviem síce koľko hodín, ale viem že musia okrem svojej práce v nemocnici chodiť zvlášť na prax do BB.
Inak neviem či máš ukončenú strednú zdravotnícku, lebo v podstate to je jedna z podmienok prijatia a ďalšia, že aspoň rok musíš pracovať v zdravotníckom zariadení.
@huxy ďakujem Ti veľmi pekne za odpovede. Jaj mám zdravotku aj prax už roky, akurát, že som z Ba a chodiť tam ešte aj na prax si už neviem predstaviť.
@huxy práveže nie. Mám totiž záchranára. A nevieš tá prax musí byť iba v Bystrici na oddeleniach?
Kolegyne musia chodiť na prax do BB nemocnice, aj keď by mali možnosť pracovať v lc, kde pracujú.
@huxy och, tak nič potom...a také predmety ako angličtina a nemčina, vždy musia absolvovať? Odvíja sa skúška od dochádzky? Koľko im vlastne trvá cesta z Lučenca do BB?
Z lc do BB približne hodina. Kolegyne spomínali aj cudzí jazyk, že mali. Čo sa týka dochádzky, chodia poctivo. Ale neviem, akú absenciu môžu mať, to som sa nikdy nepýtala.

Kolegyne chodia od pondelka do piatku jeden týždeň v mesiaci.