icon

Ako opraviť bakalársku prácu ošetrovateľstva?

patka092
20. mar 2024

Dobrý deň, prosím Vás, je tu niekto kto by mi vedel pomôcť opraviť prácu podľa požiadaviek školitelky v tomto odbore? Ide o to, že na poslednú chvíľu mi školiteľka celú prácu dala prerobiť a ja už naozaj neviem čo mám robiť, sama to určite nestíham.

trgypadl
•
20. mar 2024

@patka092 hm zrejme nastala niekde chyba, chodila si za skolitelkou pravidelne?

patka092
autor
•
20. mar 2024

@trgypadl áno chodila som, ale 6x som to už celé opravovala po obsahovej stránke a už som si myslela že vo finálnej verzii to je vporiadku a aj napriek tomu to musím celé prerobiť. Viete mi pomôcť prosím?

trgypadl
•
20. mar 2024

@patka092 snad cela praca nemoze byt zla, ked ste sa spolu 6x stretli,alebo mas nejaku komplikovanu temu?prave skolitel Ta ma naviest na správnu cestu

estellas
•
20. mar 2024

@patka092 ahoj, môžem sa ťa niečo opýtať ohľadom štúdia?

patka092
autor
•
20. mar 2024

@trgypadl veď to.

patka092
autor
•
20. mar 2024

@estellas áno

estellas
•
20. mar 2024

@patka092 napíšem ti do súkromnej správy

patka092
autor
•
20. mar 2024

@estellas napíšte

trgypadl
•
20. mar 2024

@patka092 aku mas temu,? Co sa nepaci školiteľovi na praci?

patka092
autor
•
20. mar 2024

@trgypadl každé slovo analyzuje, bohužiaľ nemám už čas to opraviť, viete mi prosím pomôcť?!

janka95
•
20. mar 2024

Ahoj aj mne všetko moja zmenila na poslednu chvíľu. Ale so mnou ani komunikovat nechcela. Strašné niečo .Tiež študujem osetrovatelstvo. Držím ti palce.

trgypadl
•
20. mar 2024

@patka092 kedy mas odovzdať pracu? Do konca marca? Aku mas temu, neviem ci Ti viem pomoct

estellas
•
20. mar 2024

@patka092 písala som ti do súkromnej.

charlotte911
•
22. mar 2024

kedy si začala pisat prácu, lebo niektori si to nechávajú na poslednu chvíľu, a potom je problém za dverami, školitel ti musel povedať kde čo prerobit, čo vyhodit, načo sa viac zamerat a pri konzultacii 6x to nepochopit, no neviem, ja som konzultovala zvlášť uvod, zvlášť každú kapitolu a určite sa najviac zameriavaju na oše.. proces co je polka Bc práce a pri obhajobe ich ten najviac zaujíma.

danniiee8
•
25. mar 2024

Na akú školu chodíš? Každá škola vyžaduje iné podrobnosti, má inú akademickú príručku k písaniu prác. A to isté skolitel - čo u jedného prejde, u iného nie