icon

Ako podať odvolanie na vysokú školu?

16. jún 2025

Ahojte, neprijali ma na VS, kvôli nedostatočnému počtu bodov. Chcem podať odvolanie, mám šancu este na prijatie ? Ma tu niektorá s tym skúsenost? Ďakujem

deti95060810
•
16. jún 2025

šanca na prijatie je vždy...
nepíšeš ktorá si bola, koĺko vš brala uchádzačov, ....

autor
•
16. jún 2025
@deti95060810

šanca na prijatie je vždy...
nepíšeš ktorá si bola, koĺko vš brala uchádzačov, ....

@deti95060810 brali 70 uchádzačov a 165 sa hlásilo na školu- externe štúdium.
Nepísali poradie, iba počet bodov a či prijatý/neprijaty.

sisa_s
•
16. jún 2025

Zalezi, ci si nebola prijata pre nesplnenie kriterii (min. bodova hranica), alebo pre nedostatok miesta (vtedy odvolanie mozes skusit)

autor
•
16. jún 2025
@sisa_s

Zalezi, ci si nebola prijata pre nesplnenie kriterii (min. bodova hranica), alebo pre nedostatok miesta (vtedy odvolanie mozes skusit)

@sisa_s áno, body mi chybali, tak neviem či mám nejakú šancu :(

alex49
•
16. jún 2025

V tomto prípade nie, neprijali ťa kvôli počtu bodov, teda si nesplnila kritériá na prijatie. Iné by bolo keby si mala dosť bodov, ale x ľudí pred tebou malo viac a prijali ich.

autor
•
16. jún 2025
@alex49

V tomto prípade nie, neprijali ťa kvôli počtu bodov, teda si nesplnila kritériá na prijatie. Iné by bolo keby si mala dosť bodov, ale x ľudí pred tebou malo viac a prijali ich.

@alex49 no takto plný počet bol 120b ja som mala 73.75b
A brali od 84bodov.

yasina
•
16. jún 2025

Zbytocn3 stracas cas
. To nikdy. NEuspeje.. Ja som skusala tiez

autor
•
16. jún 2025
@yasina

Zbytocn3 stracas cas
. To nikdy. NEuspeje.. Ja som skusala tiez

@yasina áno skúšala si a nič ? Veď asi to je zbytočne sa aj odvolávať, skúsim ale neverím, že uspejem

alex49
•
16. jún 2025

Nesplnila si podmienky na prijatie bodka. Brali od 84 bodov, teda to bola minimálna hranica na prijatie.

nelka93
•
17. jún 2025

Záleží aj ci tých 84 bola hranica na prijatie alebo tam skončil posledný 70.student. kolka si bola pod hranicou? Lebo je možné, že niektorí nenastupia a hranica sa posunie, záleží kolka si bola. Ale 11 bodov je celkom dosť čo ti chyba