Ako prebieha externé štúdium na UKF Nitra?
Ahojte,
planujem si podat prihlasku na externe studium na UKF, ale mam par otazok na studentov, ktori navstevovali skolu, konkretne predskolska a elementarna pedagogika. V ktore dni byva prosim skola (kazdy vikend, kazdy druhy, sobota/piatok/nedela?). Skusky byvaju vacsinou cez tyzden alebo pocas vikendu? Dakujem 🙏
@anonym_671913 Ahoj ano idem to skúsiť a uvidím ako to pôjde ak sa náhodou rozhodneš na FB mame už aj skupinu môžeš sa pridat 🙂
@liviaani odkiaľ si prosím ? Vieme sa skontaktovať napr.cez instagram? Fb nemám 🙂
@anonym_671913 ja som tiež ešte neodoslala návratku, stále sa rozhodujem, som prijatá aj na pomaturitné....nespávam kvôli tomu 🙂 ale asi to dnes potvrdím... a skúsim...veď čo....
@slamkasalamka radšej bc ako pomaturitné. Má byť znova novela zákona, ktorá upraví, aké vzdelanie potrebuješ na ktorý stupeň výučby...
@anonym_671913 Ahoj ano idem to skúsiť a uvidím ako to pôjde ak sa náhodou rozhodneš na FB mame už aj skupinu môžeš sa pridat 🙂
@liviaani Ahoj, prosím ťa odkiaľ pochádzaš ?
Niekto z Banskobystrického kraja idete študovať na UKF?
@liviaani ako sa volá skupina, aj ja nastupujem od septembra 2025. dakujem
@liviaani ako sa volá skupina, aj ja nastupujem od septembra 2025. dakujem
@marika671982 PEP EXTERNE - UKF Nitra 2025
dievčatá, máte niektorá skúsenost s tehotnou spolužiačkou? idem do prveho rocnika externe pep, teraz som zistila, ze som tehotna. termin april. aky maju pristup?
@liviaani Ahoj,prosim hodis mi sem link na skupinu na FB,alebo ako sa volate?Ja tiez teraz od septembra nastupujem na PEP V Nitre.ydakujem velmi pekne.
@matatomi PEP EXTERNE - UKF Nitra 2025
@slamkasalamka Dakujem,uz som to tu potom nasla v komentoch..ale este raz dik.
Ahojte, nepamatate si, prosim, tie ktore uz studujete kolko bolo zaujemcov na PEP v predoslych rokoch? Teraz je uz 99 prihlasenych na externe studium a kapacita je 60. Dostali ste sa tam aj ked ste nemali pedagogicku strednu a prax iba v inom odbore?
Ahojte, nepamatate si, prosim, tie ktore uz studujete kolko bolo zaujemcov na PEP v predoslych rokoch? Teraz je uz 99 prihlasenych na externe studium a kapacita je 60. Dostali ste sa tam aj ked ste nemali pedagogicku strednu a prax iba v inom odbore?
@axelka001 tento rok nás prijali vyše 120 🤷
@liluska68 dosť veru a dá sa zvládať? Chodili ste prosim aj všetky piatky v zimnom semestri?
@axelka001 toto je náš rozvrh za zimny semester, ak ti pomôže. na zaciatku roka vas budu inštruovat, aby ste si zapisali povinné predmety odporúčané pre prvý ročníky zimný semester. tých je 6 a potom v letnom aj povinne volitelne, ktorych je 13 dokopy 😁🙈
takze mne sa 6 zdalo malo, tak som si dala aj povinne volitelny z druheho rocnika, nech je potom toho menej 🙂
učiť sa treba, spravila som všetky skúšky v riadnom termíne 🙂

@liviaani Ahoj,nastupuješ na UKF v Nitre od septembra? Ja sa ešte stále rozhodujem, ešte som neodoslala návratku
@anonym_671913 ja som tiež ešte neodoslala návratku, stále sa rozhodujem, som prijatá aj na pomaturitné....nespávam kvôli tomu 🙂 ale asi to dnes potvrdím... a skúsim...veď čo....