icon

Ako prebieha skúška na hygienické minimum?

7. mar 2026

Ahojte, robili ste si niekto hygienicke minimum koli práci ako pomocna sila do kuchyne? Zaujíma ma ake boli testy na skúške a co vsetko sa pytali na ustnych. Za odpoveď ďakujem.

anonym_402b9f
8. mar 2026

To čo je za blbosť, ake skúšky? Ja som žiadne nerobila.

sonah
27. apr 2026
@anonym_402b9f

To čo je za blbosť, ake skúšky? Ja som žiadne nerobila.

@anonym_402b9f ked chces pracovat ako pomocna sila,alebo v restike,popripade v drogerke už nestaci len zdrav.preukaz ale musis mat hyg.minimum, čiže osvedčenie pre prácu s potravinami ,ktore sa robi na Ruvz trenčín....

anonym_0fc99d
17. máj 2026

Ahoj bola si ? Aky je postup? Dám si prihlášku a je nejaký kurz? Resp povedia z čoho sa učiť ? A test ako prebieha? Tiež uvažujem že si ho spravím

anonym_beea78
17. máj 2026
@anonym_0fc99d

Ahoj bola si ? Aky je postup? Dám si prihlášku a je nejaký kurz? Resp povedia z čoho sa učiť ? A test ako prebieha? Tiež uvažujem že si ho spravím

@anonym_0fc99d Presný postup nájdeš na nete, dáš si prihlášku najlepšie elektronicky, vtedy máš nižší poplatok. Kurz môžeš absolvovať, ale nemusíš, Za mňa stratený čas. Všetky materiál sú na nete. Skúška sa skladá z písomného testu, každý RUVZ má iný a ústnej odpovede. Pýtajú sa len na veci zo študijných materiálov.

michaela0309
Autor odpoveď zmazal
anonym_0fc99d
17. máj 2026
@anonym_beea78

@anonym_0fc99d Presný postup nájdeš na nete, dáš si prihlášku najlepšie elektronicky, vtedy máš nižší poplatok. Kurz môžeš absolvovať, ale nemusíš, Za mňa stratený čas. Všetky materiál sú na nete. Skúška sa skladá z písomného testu, každý RUVZ má iný a ústnej odpovede. Pýtajú sa len na veci zo študijných materiálov.

@anonym_beea78 ok vďaka