Ako riešiť nespokojnosť so štúdiom na vysokej škole?
Ahojte, neviem ci sa niekto nachsdzs v podobnej situacii ako ja ale chcem sa opytat co by ste mi poradili robit.
Studujem smer ktory nechcem a vlastne nemam kredity na postup do dslsieho rocnika ajkeby som sa snazila dohnat posledne veci. Proste som zistila a odzacistku ma ta skola nebavila. Nie som prezentacny typ. Stihla som si podat prihlasky na 2 skoly z toho jedna bez prijimaciek druha s prijimackami ale na tu druhu sa nestiham ucit lebo riesit prace na skole kde som. Pritom viem ze sa nedostanem dalej. Uz som sa o tom bavila doma mam otca ktory je vybusny ide si svoje a je ma schopny vyhodit z domu lebo ss mu to nepaci a matka nechce mat zlu atmosferu preto doma. Popri skole pracujem tskze si na seba zarabam. Mame som to uz vysvetlila ze to nedam ze nebudem mat potrebny pocet na postup a ona si ide svoje ze som neschopna a vsetci co zacali vš aj skoncili ze nemam vymyslat. Blizi sa skuskove a uz moc toho nezmenim ked vysledok je taky aky je. Ale viac ma mrzi ze s snemozem na tu druhu skolu pripravovat pre tuto. Mam to odzaciatku ako som na tejto skole. Mam s tym seknut alebo pokracovat este do skuskoveho ajked viem ze ma nepustia dalej?
Alebo kde dat energiu
Vedled vies ze ta neustia dalej, preco sa nesustredis na pripraviu na tu skolu, ktoru studovat chces alebo si nejdes zarobit na zivot ked nastupis na skolu bez rprijimaciek?
Nic v zlom, ale to co pises su lenive vyhovorky. A z brigady nevyzijes.
Však kašli už na terajšiu školu. Keď ju od septembra nechávas
Moja dcéra je tiež teraz druhý x prvačka na vš. Prvý odbor jej nesadol. Zistila to včas, nešla už ani do druhého semestra. V januári si nasla prácu. Potom si urobila mesiac voľná na prijímačky a opäť pracovala až do konca augusta.
Na novej škole je šťastná, darí sa jej. Svoj nový odbor miluje.
Ja nechápem tieto nútení dokončiť zle zvolenú školu. Potom tu pracujú frustrovaný ludia
Ešte chcem dodať že dcéra pracovala na plný uvezok. Doteraz ma ešte úspory z prace medzi
školami
Však kašli už na terajšiu školu. Keď ju od septembra nechávas
Moja dcéra je tiež teraz druhý x prvačka na vš. Prvý odbor jej nesadol. Zistila to včas, nešla už ani do druhého semestra. V januári si nasla prácu. Potom si urobila mesiac voľná na prijímačky a opäť pracovala až do konca augusta.
Na novej škole je šťastná, darí sa jej. Svoj nový odbor miluje.
Ja nechápem tieto nútení dokončiť zle zvolenú školu. Potom tu pracujú frustrovaný ludia
@negymama krasne ti to zmenilo prvacka na pracka 😊 je to mile dobre som sa zasmiala 😄
a uplne suhlasim kasli uz na tuto skolu a jednoducho uz sa pripravuj na druhu skolu rodicia to nemaju ako odkontrolovat co sa ucis a nespravit aj tak uz nespravis je to jedno predsa
Vedled vies ze ta neustia dalej, preco sa nesustredis na pripraviu na tu skolu, ktoru studovat chces alebo si nejdes zarobit na zivot ked nastupis na skolu bez rprijimaciek?
Nic v zlom, ale to co pises su lenive vyhovorky. A z brigady nevyzijes.
@anonym_7761e7 ked nie si v mojej situacii tak pre teba to mozu byt vyhovorky
@anonym_7761e7 ked nie si v mojej situacii tak pre teba to mozu byt vyhovorky
@gerber58 môžem sa opýtať čo a na akej škole študuješ a kam chceš ísť?

Ked nechces pokracovat … hladaj si brigadu, ktora ta zabezpeci na par mesiacov aj pripadne v zahranici s ubytkom. Kratkodobo Zamakaj na tom aby si sa dostala na skolu, ktoru studovat chces a potom sa vypar na brigadu mimo domu. Ziskas cas na rozmyslanie, financnu nezavislost a ked zacne nova skola … tak sa zariadis … zdielany byt, studium, brigada … predpokladam, ze medicinu ani atomovu fyziku studovat nejdes … takze toto by si mala zvladnut. Ak budes denny student vies si zariadit dersky pridavok aj vyzivne od rodicov … si dospela a ked vies, co chces … cesta sa najde …