Ako sa vaše deti cítia po prijímačkách na strednú školu?
Ahojte dievcata, ake maju pocity vase deti po prijimackach?Tazke, lahke, aky odbor?
To by aj mna zaujimalo-
SOS letecka, celkom v pohode, vraj lahke... Ale tazko povedat, hlasi sa 83 a beru 28 na jeho odbor
Syn celkom v pohode. Všetko stihol, všetko mal, ževraj to bolo ľahké. Odbor mechatronik
Matika mu nevyšla.Ani na T9 .Pritom je z matiky jednotkár. Mysím,že mu prilepšuje učiteĺka, inak si to vysvetliť neviem.
Moja na prijmačky nemusela ísť. Na základe T9 Čo nam odľahlo nakoľko mala mať slovenčinu, geografia, chémia. Talentovky jedny prešla druhe nevyhovel ( prepočula Čo ma s tym robiť) ale pri talentovkach že v pohode
@anonym_autor Nas si mysli, ze v pohode... Ale tazko povedat. Mali 30 minut na 30 uloh z oboch predmetov. Na tej predtym skole na kazdy predmet mali hodinu. Este ma jednu skolu. Uvidi sa potom. Keby mal zonslovencinu na T9 aspon 80%( mal nieco cez 73%), tak by prijimacky nemusel robit, lebo matiku mal na 96%.
SOS letecka, celkom v pohode, vraj lahke... Ale tazko povedat, hlasi sa 83 a beru 28 na jeho odbor
@martinkatinka kde to je taka skola? znie to zaujimavo...
@anonym_autor dcera gymnazium, asi jedna chyba z matiky a jedna zo sloviny...uvidime - ja verim a dufam ze ju vezmu lebo dalsie gymnazium co ma je sice blizko, ale nie je tak kvalitne, takze by som ju rada mala na tom lepsom 🙂
Moj na elektrotechnickej vraj velmi narocna matika a to mal monitor najlepsie z rocnika napisany na 98%. Kedze je vela prihlasenych a beru len 30 potrebovali urobit sito. Myslim, ze ho nezoberu. Je z toho dost frustrovany,chudak,lebo este aj na doucka chodil,makal cely rok...Minulorocne testy pritom trenoval a dal ich v pohode. Nie je to fer. Snad aspon tie 2.prijimacky vyjdu.
u nás mám zlé pocity hlavne ja 😀 Sj (vraj) ľahká a matika celé zle. dokonca im zakázali používať kalkulačky.. odbor mechatronik. nerobím si veľké ilúzie. ☹

@anonym_autor dcéra, gymnázium, matika ľahká, pre ňu, slovina domrvená, ale kvôli hlúpostiam, ktoré vedela, len nerozmýšľala. 🤔😃