icon

Ako sa vaše deti cítia po prijímačkách na strednú školu?

Včera o 17:13

Ahojte dievcata, ake maju pocity vase deti po prijimackach?Tazke, lahke, aky odbor?

anonym_f52489
Včera o 17:16

@anonym_autor dcéra, gymnázium, matika ľahká, pre ňu, slovina domrvená, ale kvôli hlúpostiam, ktoré vedela, len nerozmýšľala. 🤔😃

marci987
Autor odpoveď zmazal
anonym_23e25e
Včera o 17:20

To by aj mna zaujimalo-

martinkatinka
Včera o 17:26

SOS letecka, celkom v pohode, vraj lahke... Ale tazko povedat, hlasi sa 83 a beru 28 na jeho odbor

doriiis
Včera o 18:33

Syn celkom v pohode. Všetko stihol, všetko mal, ževraj to bolo ľahké. Odbor mechatronik

anonym_c032b1
Včera o 19:09

Matika mu nevyšla.Ani na T9 .Pritom je z matiky jednotkár. Mysím,že mu prilepšuje učiteĺka, inak si to vysvetliť neviem.

anonym_9ae2c7
Včera o 19:15

Moja na prijmačky nemusela ísť. Na základe T9 Čo nam odľahlo nakoľko mala mať slovenčinu, geografia, chémia. Talentovky jedny prešla druhe nevyhovel ( prepočula Čo ma s tym robiť) ale pri talentovkach že v pohode

anonym_40afa1
Včera o 20:22

@anonym_autor Nas si mysli, ze v pohode... Ale tazko povedat. Mali 30 minut na 30 uloh z oboch predmetov. Na tej predtym skole na kazdy predmet mali hodinu. Este ma jednu skolu. Uvidi sa potom. Keby mal zonslovencinu na T9 aspon 80%( mal nieco cez 73%), tak by prijimacky nemusel robit, lebo matiku mal na 96%.

anonym_4f1992
Dnes o 06:54
@martinkatinka

SOS letecka, celkom v pohode, vraj lahke... Ale tazko povedat, hlasi sa 83 a beru 28 na jeho odbor

@martinkatinka kde to je taka skola? znie to zaujimavo...
@anonym_autor dcera gymnazium, asi jedna chyba z matiky a jedna zo sloviny...uvidime - ja verim a dufam ze ju vezmu lebo dalsie gymnazium co ma je sice blizko, ale nie je tak kvalitne, takze by som ju rada mala na tom lepsom 🙂

anonym_141061
Dnes o 07:04

Moj na elektrotechnickej vraj velmi narocna matika a to mal monitor najlepsie z rocnika napisany na 98%. Kedze je vela prihlasenych a beru len 30 potrebovali urobit sito. Myslim, ze ho nezoberu. Je z toho dost frustrovany,chudak,lebo este aj na doucka chodil,makal cely rok...Minulorocne testy pritom trenoval a dal ich v pohode. Nie je to fer. Snad aspon tie 2.prijimacky vyjdu.

anonym_69caf9
Dnes o 07:45

u nás mám zlé pocity hlavne ja 😀 Sj (vraj) ľahká a matika celé zle. dokonca im zakázali používať kalkulačky.. odbor mechatronik. nerobím si veľké ilúzie. ☹