Aký kurz si spraviť?
Ahojte. Mám vyštudovanú vysokú školu, no bohužiaľ som sa sňou neuplatnila. Rada by som si spravila kurz, ktorý sa oplatí. Je veľký dopyt o pozíciu a finančne je to tiež dobré.
@andrea_prestastna Kde som písala, že sa rozhodnite za mňa? Vysoká škola ma bavila, čo z toho?
Pýtam sa kde je najväčší dobyt (odbor,pozícia)
Myslim ze by pomohlo ak by si trochu zuzila vyber a udala napriklad 5 kurzov o ktorych uvazujes a opytala sa ktory z nich je najvyhodnejsi. Alebo aspon povedz nieco o sebe. Lebo ja by som ti napriklad doporucila robit kurz na elektrikara lebo po dobrych majstroch je a bude vzdy velka zhanka ale ak nechses robit manualnu pracu, tak ti moja rada bude nanic.
Podľa mna veľký dopyt je v odvetví IT len čo som pozerala tak vyžadujú aj VŠ a nejakú prax, čiže neviem či by kurzy pomohli
Potom ešte možno kurz nemčiny, alebo nejaký cudzí jazyk, popozeraj ktorý sa najviac vyžaduje
za mna urcite nieco v oblasti IT, vobec netreba VS, moj kamarat to vobec nestudoval a sam sa cez kurzy vypracoval tak, ze je ovela lepsi, ako ti, co to studovali a chodi teraz na rozne medzinarodne konferencie...len otazne je, ci by ta to bavilo, kedze si studovala na vyske socialnu pracu, s cim sa clovek velmi neuplatni, ale je to skor o praci s ludmi, cize v tomto smere skor nejake kurzy zamerane na obchod alebo jazyky, kde mas aj ten kontakt s ludmi

Mame rozhodnut za teba? Hlavne nech ta to bavi