icon

Aký percentil je potrebný na prijatie na psychológiu UK?

denkaxoxo
6. mar 2026

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či náhodou niekto neviete okolo akého percentilu sa minulý rok pohybovalo prijatie na psychológiu? Pozerala som aj iné diskusie, niektorí písali, že aj s percentilom okolo 60 ich zobrali a inde, že nad 75+. Ja som robila tento rok scio ale nedopadlo to najlepšie, ale podľa štatistiky, čo mi prišla tak max. na filozofickú fakultu bol percentil okolo 40. Preto ma to zaujíma, či by sa to možno nevedelo znížiť aj na tých 60.

anonym_f198fa
31. mar 2026

Ahoj, len by ma zaujímalo, aký percentil si max dosiahla? 🙂 tiež sa hlásim na uk psychológiu, bohužiaľ scio mi vôbec nevychádzajú, posledný termín čo akceptovali (28.3) mi vychádza že budem mať max tak 60 percentil :/

random1234
2. apr 2026
@anonym_f198fa

Ahoj, len by ma zaujímalo, aký percentil si max dosiahla? 🙂 tiež sa hlásim na uk psychológiu, bohužiaľ scio mi vôbec nevychádzajú, posledný termín čo akceptovali (28.3) mi vychádza že budem mať max tak 60 percentil :/

@anonym_f198fa ahoj, síce nie som autorka, ale tiež by ma to zaujímalo, lebo sa hlásim na tento odbor. Dočítala som sa, že väčšinou to je okolo 75+ čo berú, ale nič nie je zaručené ani pri tomto skóre.