Aký percentil je potrebný na psychológiu na UK?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či náhodou niekto nevie, aký percentil je potrebný na odbor psychológia na filozofickú fakultu Univerzity Komenského. Mám zo scio testov percentil 83% a neviem či to bude stačiť alebo nie. Ďakujem vopred za odpoveď.
@random1234 Ako kandidát na študovanie na VŠ nevieš použiť google?
Nie je určený žiaden min. percentil
@yellowunicorn áno, ale logicky otázka je smerovaná viac-menej na absolventov alebo študentov školy, ktorí majú s prijímacím konaním skúsenosť z minulých rokov, na základe ktorej mi vedia odpovedať na otázku z vlastnej skúsenosti (alebo aspoň mi upresniť s akým percentilom boli prijatí, aj keď samozrjeme viem, že nič nie je garantované) 🙂
@yellowunicorn Nepochopila si. autorka chcela vedieť min. percentil ktorý bol potrebný min. rok. Síce to už tento rok platiť nemusí, ale chcela akú takú istotu.
odpovem ti takto . Min .rok bola medicína UK okolo 86.
Ale , myslím že na psych. je ťažšie sa dostať, bol väčší záujem ako na LF.
@yellowunicorn Nepochopila si. autorka chcela vedieť min. percentil ktorý bol potrebný min. rok. Síce to už tento rok platiť nemusí, ale chcela akú takú istotu.
@anonym_cbb482 tak to jej prd platné keďže každý rok je iný.
@anonym_cbb482 tak to jej prd platné keďže každý rok je iný.
@yellowunicorn je to väčšinou dosť podobné. Zas veĺké rozdiely nie sú.
odpovem ti takto . Min .rok bola medicína UK okolo 86.
Ale , myslím že na psych. je ťažšie sa dostať, bol väčší záujem ako na LF.
@anonym_cbb482 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 práve preto ako hovoríš, že je o psychológiu taký veľký záujem, tak neviem či mám šancu, ale tak budem dúfať, že sa to podarí, ak nie, tak snáď aspoň iná škola
@anonym_cbb482 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 práve preto ako hovoríš, že je o psychológiu taký veľký záujem, tak neviem či mám šancu, ale tak budem dúfať, že sa to podarí, ak nie, tak snáď aspoň iná škola
@random1234 držím palce. 👍❤🙂
dcera mala 94 percentil min rok a dostala sa na UK v BA na psychologiu
@anonym_00e0d7 ďakujem za informáciu