icon

Atestácia v Ružomberku: Kto zdieľa skúsenosti?

marlenka222
5. mar 2026

Ahojte, robil niekto v poslednom čase atestáciu v rk a bol by ochotný nechať nazrieť do práce?

Ďakujem za odpoveď

janakurtova
11. mar 2026

@marlenka222 ja oktober minuly rok napis ss

vtacatko3
22. mar 2026

@marlenka222 kludne mi napíš, okrem ineho mozem poskytnut aj vypracovane otazky

eviki9
28. mar 2026

dobrý deň, môžem sa k vám pridať? mám prácu napísanú, no nemám ešte odvahu ju poslať. mám také technické otázky, či všetky obrázky, dotazníky, práce dozadu do príloh alebo priamo do textu? písali ste 1,5 riadkovanie?
je treba tam potvrdzovať slovami, že,, touto činnostou preukazujem , že viem,...?"
dakujem

li2li4
29. mar 2026
@vtacatko3

@marlenka222 kludne mi napíš, okrem ineho mozem poskytnut aj vypracovane otazky

@vtacatko3 Pozdravujem, absolvovala som predatestačné vzdelávanie k vykonaniu 2. atestácie, už mám dopísanú celú prácu a potrebovala by som, vypracované otázky ak by si bola ochotná, mi to poslať, že sa pomaly začnem učiť. Veľmi pekne vopred ďakujem.

vtacatko3
29. mar 2026
@li2li4

@vtacatko3 Pozdravujem, absolvovala som predatestačné vzdelávanie k vykonaniu 2. atestácie, už mám dopísanú celú prácu a potrebovala by som, vypracované otázky ak by si bola ochotná, mi to poslať, že sa pomaly začnem učiť. Veľmi pekne vopred ďakujem.

@li2li4 mailovú adresu poprosim

li2li4
30. mar 2026

olinka.guzova@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne

ivonka11
11. apr 2026
@janakurtova

@marlenka222 ja oktober minuly rok napis ss

@janakurtova dobrý deň, bola by ste ochotná poslať nejaké info aj mne? Bola by som Vám veľmi vďačná

janakurtova
Dnes o 11:17
@ivonka11

@janakurtova dobrý deň, bola by ste ochotná poslať nejaké info aj mne? Bola by som Vám veľmi vďačná

@ivonka11 napíš sz

li2li4
Dnes o 14:37

Aj ja môžem , ohľadom predatestačného, teraz uz čakám na termín obhajoby 2.atestácie.