icon

Bakalárska práca - nastavenie obsahu

2. apr 2025

Prosím Vás, má to byť v bakalárke nadstavené takto? Ďakujem.

Bakalárska práca - nastavenie obsahu
pleja
•
2. apr 2025

Tie 6 b medzery pred/za odsekom by som dala preč, to môže robiť problém v bežnom texte. Ostatné by malo byť OK, typ písma býva zvyčajne Times new roman veľkosť 12. Určite si ale pohľadaj požiadavky na bc prácu u vás na fakulte, niekde to bude na stránke a riaď sa ňou/ príp. čo vám hovorili na seminároch.

autor
•
2. apr 2025

@pleja ano tie 6 b medzery hlavne myslim, tak ich dat na nulu?

sisska96
•
2. apr 2025

Nedostali ste šablónu do ktorej môžeš rovno písať? Podľa mňa na nete sú tie šablóny alebo skolitel by vedel poskytnut

autor
•
2. apr 2025

@sisska96 nie nemam sablonu, no skusim sa ho opytat, ale dlho odpisuje.

pleja
•
2. apr 2025

áno, medzery na 0, lebo by si za každým odsekom mala medzeru. Medzery si môžeš nastaviť potom medzi nadpismi kapitol/ podkapitol a odsekmi.

autor
•
2. apr 2025

@pleja dakujem moc ☺

pleja
•
2. apr 2025

Plus skús si vyhľadať v CRZP nejaké práce od vás/ vašej katedry a uvidíš ako vyzerajú. https://crzp.cvtisr.sk/online-katalog/

pleja
•
2. apr 2025

Pozor, niektoré veci (napr. úvodné strany) sa môžu meniť z roka na rok, nájdi si najnovšie info.

januska12323
•
2. apr 2025

Určite ste k tomu mali školenie aj na stránke školy si vieš nájsť ako to má byť.

sisska96
•
2. apr 2025

@januska12323 My sme mali normálnu šablónu vo worde a rovno do toho sme už písali, vkladali veci

autor
•
2. apr 2025

@pleja tam som pozerala, len tam je to v pdf a neviem, ci ked dam ulozit do wordu, ci to nerozhadze, ci mi uz neukaze ine parametre. A akurat mam iba uvodnu stranu, ta sa menila tento rok uz dvakrat.
@januska12323 ja nie som denny student, cize vsetko z rychlika a musim si to dohladavat sama. Na stranke skoly to je, ale chapem tomu tak, ze to patri k podnadpisom.
sisska96 tak to ste mali super.

pleja
•
2. apr 2025

Normálne budeš písať vo worde a na konci prácu uložíš ako pdf, nerozháde to. Odovzdáva sa vo forme pdf a tak je to aj na CRPZ.

danniiee8
•
2. apr 2025

Skus pozrieť na stránke školy nejaký protokol k písaniu záverečných prác, vyhlášku rektora k písaniu AP alebo podobne. Na väčšine školách to majú. Tam nájdeš všetko ako má byť

autor
•
2. apr 2025

@danniiee8 to som pozerala, ale nerozumiem tomu. Pride mi to ako keby to bolo myslene len k nadpisom.
@pleja dakujem.

danniiee8
•
2. apr 2025

Akú máš školu?

autor
•
2. apr 2025

@danniiee8 Katolicku, pedagogicka fakulta, RK.

danniiee8
•
2. apr 2025

Ja som písala prácu na dvoch školách a na oboch to mali. Ono k nadpisom môže byť zvlášť kapitola, napr my sme mali prvú stranu do detailov rozpísanu - akým písmom nadpis, akým písmom podnadpis ,,bakalárska p" akým písmom rok, meno, škola všetko.. ale isto nájdeš aj toto co potrebuješ.. to je zaklad

danniiee8
•
2. apr 2025

Nehladas toto? Inak keby nejaké nejasnosti ktoré nikde nenájdeš tak riadiť sa podľa normy iso

autor
•
2. apr 2025

@danniiee8 dakujem, si velmi ochotna, ale presne toto som nasla a to riadkovanie pred a za tam prave nevidim.

autor
•
2. apr 2025

Uz som to urobila podla druhej skoly, lebo v tej nasej to nevidim a tam to mali vsetko do detailu. Dakujem este raz, to mi dalo inspiraciu hladat este inde.