icon

Čo robiť, ak nezvládnete zápočtový test?

31. okt 2024

Ahojte baby, 2 týždne som sa učila na zápočtový test, mali sme mať polovicu úloh spravených na uznanie zápočtu a ja som to nezvládla… denne 2-3 hodiny, pred zápočtovým mi všetko vychádzalo… prosím vás neinformovala som sa o tom, či na vysokých školách funguje opravný termín? Ma taktiež 3 pokusy ako skúška alebo celý predmet musím absolvovať ešte raz? Nemám dneska od ráno akosi svoj deň a vidno že to na mňa nalieha… sklamalo by to veľmi..

really8
•
31. okt 2024

Opytaj sa spoluziacky, napis skusajucemu. Ale pockaj si na vysledky. Aj zapocty mavaju opravne terminy.

bbshop
•
31. okt 2024

Normálne máš opravný pokus na konci semestra a na niektorých školách az niekoľko opravných pokusov dokonca ešte počas skúškového sa prvé týždne este píšu zapocty

januska12323
•
31. okt 2024

Vyučujúci vám nič k tomu nepovedal? Neviem poradiť my sme zápočty nemali ale ako každá skúška má podľa mňa opravný termín.

mane01
•
31. okt 2024

Je to individualne. My sme mohli opakovat aj zapocet, lebo bol danu minimalny pocet bodov, s ktorym bolo mozne ist na skusku. Ale niekedy sme mali aj zapocty, ktore sa opakovat nedali a kto ho pokaslal, musel sa viac snazit na skuske.

cookie29
•
31. okt 2024

pokial viem nie, na zapocty opravne terminy neboli, ak si neurobil, opakoval si predmet, ak si mal samozrejme dostatok kreditov/bodov na postupenie do dalsieho rocnika

autor
•
31. okt 2024

my píšeme 2 zápočty, aby sme mohli prejsť na skúšku.. toto bola prvá..

ssimusska
•
31. okt 2024

U nás máš na zápočet ešte jeden pokus, inak opakuješ predmet

dskjhfdlkdjhl
•
31. okt 2024

Ku kazdemu predmetu by ste mali mat riadne informacie, kde okrem osnovy najdes informacie k podmienkam zapoctu a podobne. Tam by mala byt aj informacia, ci je moznost opravnej zapoctovej pisomky. Ak to tam nie je, tak sa informuj u cviciaceho. Ale som si skoro ista, ze tuto informaciu niekde zverejnenu mate.

marianarem
•
31. okt 2024

To zavisi od vyucujuceho, nie je to oficialne stanovene. Ja osobne obycajne nedavam opravne terminy na zapocet.

autor
•
1. nov 2024

@dskjhfdlkdjhl tie informácie nám ani na prednáške, ani na seminári neboli povedané, takmer ako jediný predmet, neviem možno som prepocula…

dskjhfdlkdjhl
•
1. nov 2024

Predpokladam, ze k predmetu existuje nejaky dokument, ktory mate k dispozicii, tam musia byt vsetky potrebne informacie. Ak nie su, tak sa treba pytat cviciaceho, alebo prednasajuceho. Neviem sice o aku VS sa jedna, ale neverim, ze toto by vam zatajili.

ninanikalova
•
2. nov 2024

Ono sa to tak robí že : Dobrý deň pán/pani magister/profesor/docent rada by som sa informovala.... 😂

Každý vyučujúci to má inak a o školách ani nevravím. U nás napríklad keď nedáš zápočet buď musíš znovu alebo (ak máš dobrého profáka) dá ti nejakú robotu navyše / test navyše nech skúsiš ešte raz. Základ je sa opýtať.

mantilka
•
4. nov 2024

Tiež treba prehodnotiť či sa hodia na danú školu, keď máš takéto problémy.