Čo študovať?
Ahojte, chcela by som vedieť, či by ste mi nemohli poradiť, ak ste zamestnaný s Bc. , čo ste študovali? Neviem, čo študovať ani čo by ma veľmi zaujímalo preto sa pýtam lebo mám pocit, že nemám ani veľký rozhľad nato, čo je možné vôbec študovať.
Hlásim sa na predškolskú pedagogiku, a na pedagogiku pre psychosociálne narušených a taktiež si dávam prihlášku na psychológiu no všetko ma svoje muchy. Zaujalo ma aj editorstvo a vydavateľstvo. No neviem! Potrebujem len pár rád a príkladov čo sa dá študovať aby som sa zamestnala po Bc.
Za každú radu som vďačná. 🙂
@anonym_autor Prečo chceš iba Bc?
A prečo chceš vobec studovat?
Bc by ti málo stačit na asistenta učitelka, trebars.
Na prekladateľstvo by ti mala postačiť štátna záverečná skúška a certifikát - minimálne C1. Na to dnes v 90% prípadov nepotrebuješ VŠ.
@anonym_autor z tych co si spomenula ta s bakalarskym titulom nezamestna nikto.napr.psychologia sa riadi zakonom o psycholog.cinnosti..
@anonym_autor Tak neviem, ci to je zrovna obor pre teba, ale mnohi moji studenti robia este pred ziskanim Bc. programatorov. Vedia vacsinou len take bezne programovanie, co sa uci v skole u nas v 1. a 2. rocniku. Od toho 3. zhruba zacinaju robit. Su firmy, ktore naberaju aj neskusenych ludi.
@anonym_autor Tak neviem, ci to je zrovna obor pre teba, ale mnohi moji studenti robia este pred ziskanim Bc. programatorov. Vedia vacsinou len take bezne programovanie, co sa uci v skole u nas v 1. a 2. rocniku. Od toho 3. zhruba zacinaju robit. Su firmy, ktore naberaju aj neskusenych ludi.
@marianarem Ty tuším učíš na VŠ. Fakt si myslíš, že človek, ktorý chce študovať také sračky ako pedagogika je schopný programovať?
@marianarem Ty tuším učíš na VŠ. Fakt si myslíš, že človek, ktorý chce študovať také sračky ako pedagogika je schopný programovať?
@anonym_baa40f Ona pise, ze vobec nevie, co vlastne chce, ani co by ju zaujimalo. Tak to bol len taky pokus. Videla som ale neraz na zaciatku velmi slabych studentov, ktori sa casom vypracovali, bakalara uz koncili s lepsimi znamkami a maju slusne pozicie v softverovych firmach.
@anonym_baa40f fuha, hneď zrána ideš degradovať povolania? Sračky? A nie, nie som pedagóg... trošku úcty ku všetkým povolaniam by nezaškodilo.
Bc je dnes tak v mode,ale to je ani ryba,ani rak
Ked uz chces studovat,urob si normslne vysku,s titulom.
Vela to urobi a aj ked sa potom rozhodnes robit upratovacku,vzdy ti ostanu otvorene dvierka na nieco lepsie

@anonym_autor nerozumiem celkom otázke. Mám vymenovať obšírnu rodinu a kamarátov s bc od elektrikára po pôrodnú asistentku?