Čo znamená číslo v kružku pri škole?
Cislo v kruzku znamena, ze 130 deti sa hlasi na ten odbor v konkretnej skole. Dalsich 30 deti to ma uvedene ako druhu skolu, preto je tam 160 (130+30). Takze v podstate ano, 130 deti to ma vybrane ako prioritny odbor na tej skole.
Nie. Prečítaj si vysvetlivky.
@andreakotesova dakujem za radu.Citala som.A predstav si niesom taka chapava ako ty.
Cislo v kruzku znamena, ze 130 deti sa hlasi na ten odbor v konkretnej skole. Dalsich 30 deti to ma uvedene ako druhu skolu, preto je tam 160 (130+30). Takze v podstate ano, 130 deti to ma vybrane ako prioritny odbor na tej skole.
@anonym_903f1e dakujem takze chapeme to rovnako.
@anonym_903f1e Kde je tam údaj 130 detí?
Ako si sa dostala k tejto tabulke prosim?
@martinkatinka skolske vypoctove strediska.Tam potom vpravo je prijimacky na stredne skoly.A potom uz len preklikavas toto je naplnenost a vies si porovnat aj ine roky
@martinkatinka skolske vypoctove strediska.Tam potom vpravo je prijimacky na stredne skoly.A potom uz len preklikavas toto je naplnenost a vies si porovnat aj ine roky
@anonym_autor myslus kriteria prijimaciek?
@martinkatinka naplnenost a moznosti studia
@anonym_903f1e dakujem takze chapeme to rovnako.
@anonym_autor riesila som to minuly rok, nam to uz v 8.rocniku vysvetlovala vychovna poradkyna na ZS. Pomylila som sa v predchadzajucom prispevku namiesto 103 som napisala 130, takze este raz - 103 deti prioritne sa hlasi na ten odbor na konkretnej skole a dalsich 57 to ma vybrate ako druhu skolu, prioritne maju vybrate nieco ine.
@anonym_autor riesila som to minuly rok, nam to uz v 8.rocniku vysvetlovala vychovna poradkyna na ZS. Pomylila som sa v predchadzajucom prispevku namiesto 103 som napisala 130, takze este raz - 103 deti prioritne sa hlasi na ten odbor na konkretnej skole a dalsich 57 to ma vybrate ako druhu skolu, prioritne maju vybrate nieco ine.
@anonym_903f1e takze ked napr. z tych 103 deti co to maju prioritne urobi vacsina deti lepsie prijimacky tak tie deti co to maju ako druhu skolu nemaju viac menej sancu dobre chapem?
@anonym_903f1e OK, už tomu rozumiem. Som myslel, že treba niečo viac počítať.
@anonym_autor ostatné roky to bolo takto isto uvedene na tejto stránke a neurcovalo to prioritu.
@anonym_903f1e
@anonym_autor ostatné roky to bolo takto isto uvedene na tejto stránke a neurcovalo to prioritu.
@anonym_903f1e
@andreakotesova to je mozne ale minuly rok sa uplne zmenil system podavania prihlasok aj celkovo prijimacky uz funguju inak ako po minule roky.
Autorka- nie, moze sa stat, ze niektore dieta ktore aj spravi prijimacky sa rozhodne ist na inu skolu, kde tiez spravilo prijimacky.
Lebo teraz je to v dvoch terminoch, napriklad 3.6 bude prvy termin prijimaciek, 10.6 druhy. V prvom pojdu vsetci ti 103-ja, v druhom 57. Samozrejme ked sa hlasi vela deti, ten termin nebude jeden den, bude dajme tomu 2 alebo 3 dni- kazdeho pozvu na konkretny datum a cas. Ale vysledky vediet budete az po druhom kole, takze kludne ak tvoje dieta spravi dobre prijimacky v druhom termine, moze sa dostat medzi prijatych, pretoze poradie sa bude este menit, podla roznych kriterii- monitor, znamky, prijimacky, sutaze…
@anonym_903f1e takze ked napr. z tych 103 deti co to maju prioritne urobi vacsina deti lepsie prijimacky tak tie deti co to maju ako druhu skolu nemaju viac menej sancu dobre chapem?
@anonym_autor pardon po druhom termine, nie druhom kole.. dnes mi to akosi nepali 😁

Nie. Prečítaj si vysvetlivky.