Dá sa zvládnuť externé štúdium pri deťoch?
Pekný deň, chcem sa spýtať či je tu maminka ktorá študovala popri deťoch pomaturitnú nadstavbu/vysokú školu. Mám 31 rokov, 3 deti (6,8,11 rokov) a rada by išla študovať. Trvá to 2 roky. Len mám obavy či sa to popri deťoch dá zvládnut (učenie, deti,domácnosť). Manžel ma podporuje nech idem. Je to 2x do týždňa (štvrtok, piatok).
Ďakujem za vaše názory
Robila som DPŠ pri dvoch deťoch. Syn mal necely rok a bol dojceny, staršia dcéra 3 roky. Všetko sme zvládli 🙂
ja som zvladla pri rocnej dcere vysku, posledne dva roky bez akejkolvek pomoci ale bolo to velmi narocne
ja som zvladla pri rocnej dcere vysku, posledne dva roky bez akejkolvek pomoci ale bolo to velmi narocne
@anonym_6851a8 uau,máte môj obdiv
Robila som DPŠ pri dvoch deťoch. Syn mal necely rok a bol dojceny, staršia dcéra 3 roky. Všetko sme zvládli 🙂
@anonym_6851a8
@anonym_a5b458 a vy ste mala kolko vtedy rokov? Máte môj obdiv
@anonym_6851a8
@luckabosakova chodis aj do prace ? ak nechodis pri tak velkych detoch mas dost priestoru aj na skolu aj na ucenie
@anonym_6851a8
@luckabosakova 35
@luckabosakova chodis aj do prace ? ak nechodis pri tak velkych detoch mas dost priestoru aj na skolu aj na ucenie
@anonym_4d01bc no praveze aj praca...skola bude stvrtok a piatok
@anonym_4d01bc no praveze aj praca...skola bude stvrtok a piatok
@luckabosakova a budu ta z prace uvolnovat ? to je zakladna otazka osttane sa da zvladnut
Da sa to zvládnuť, deti sú uz dost veľké a samostatne. Iné by bolo, keby si mala online skolu a deti mali 2 a 4 roky.
@luckabosakova a budu ta z prace uvolnovat ? to je zakladna otazka osttane sa da zvladnut
@anonym_4d01bc ano budem pracovat v jednej nemocnici na recepcii, prijimani pacientov,objednavky, mierna asistentka,..a stvrtok piatok v skole
@luckabosakova moja babka take daco studovala pred 60 rokmi, a zvladla.
Deti mas uz dost velke, urcite go Vela veciach samostatni. Ak sa viete s muzom zladit co sa tyka organizacie.domacnosti, tak to urcite Bude zvladnutelne. Drzim palce.
@luckabosakova moja babka take daco studovala pred 60 rokmi, a zvladla.
Deti mas uz dost velke, urcite go Vela veciach samostatni. Ak sa viete s muzom zladit co sa tyka organizacie.domacnosti, tak to urcite Bude zvladnutelne. Drzim palce.
@zuzuliatko18 ďakujen za podporu

je tu skupina https://www.modrykonik.sk/group/12752/