Externé štúdium angličtiny: Prezenčne alebo online?
Ahojte, je tu niekto, kto študoval/študuje na UKF učiteľstvo anglického jazyka a literatúry?
V septembri idem na zápis, som externá študentka. Chodí sa na semináre a prednášky prezenčne, alebo je to online formou? Na ktoré dni to spadá? Piatok a sobota alebo sobota a nedeľa? 🙂
Nikde som sa nedokázala dopátrať k odpovedi.
Ďakujem ❤
Predpokladám, že sa chodí ako na iných katedrách na FF UKF, teda v sobotu 8:30 - 13:30. Ostatné ti povedia na študijnom oddelení alebo napíš mail na sekretariát katedry, ale môže sa stať, že sa ti do 7.8. nikto neozve, keďže čerpáme dovolenky.
To mi je dnes úroveň.....študovať externe a k tomu ešte online popri existencii A.I. ...
To mi je dnes úroveň.....študovať externe a k tomu ešte online popri existencii A.I. ...
@anonym_fcccb8 neviem ako to je na UKF, no napríklad na SPU študovali ešte pred tromi rokmi externisti online formou 🙂 skúšky mali, samozrejme, prezenčne.
@anonym_fcccb8 neviem ako to je na UKF, no napríklad na SPU študovali ešte pred tromi rokmi externisti online formou 🙂 skúšky mali, samozrejme, prezenčne.
@witchytofu oničom
@witchytofu Nie náhodou cez kovid ? Ja som chodila na spu a boli tam externisti aj v piatok
@witchytofu Priprav sa piatky+soboty od 08:00-15:45, posledný semester už bude voľnejší ale 5 semestrov som si z práce musela brať dovolenku každý druhý piatok. Je to časovo náročné štúdium a ani zďaleka to nie je malina ako sa niektorí o UKF vyjadrujú TIP: hlavne si vytvárajte rozvrh ako celá skupina aby vám príslušné katedry otvárali predmety z každého bloku na št.pláne, ináč budete prekvapení, že nemáte dostatočný počet kreditov v poslednom ročníku.

ved si zavolaj na studijne