icon

Externé štúdium sociálnej práce na Sv. Alžbety v Bratislave

misha0606
28. sep 2026

Ako prebieha externé štúdium sociálnej práce na vysokej škole zdravotníctva a sociálnej práce Sv. Alžbety v Bratislave a hlasite sa niekto na školu tento rok?

anonym_9b1dc0
•
28. sep 2026

Uz vies, co si s tou skolou a tym titulom potom pocnes? Chces naozaj pracovat v socialnej oblasti? Lebo podla poctu absolventov uz musi ako socialny pracovnik pracovat stvrtina Slovenska.

anonym_5b48a3
•
28. sep 2026

@misha0606 kolega tam začal študovať pred rokom. Chce iba titul. Na online prednášky mu chodila teta..už s ním nepracujem, tak neviem nic ďalej.

misha0606
autor
•
28. sep 2026
@anonym_9b1dc0

Uz vies, co si s tou skolou a tym titulom potom pocnes? Chces naozaj pracovat v socialnej oblasti? Lebo podla poctu absolventov uz musi ako socialny pracovnik pracovat stvrtina Slovenska.

@anonym_9b1dc0 Ja ho chcem do budúcna teraz mám prácu super ale prídu deti a potom to bude lepšia možnosť ako pracovať do večerných hodín

misha0606
autor
•
28. sep 2026
@anonym_5b48a3

@misha0606 kolega tam začal študovať pred rokom. Chce iba titul. Na online prednášky mu chodila teta..už s ním nepracujem, tak neviem nic ďalej.

@anonym_5b48a3 veď aj ja ho chcem aby som mala po deťoch uplatnenie aj iné a hlavne prispôsobené škôlke a škole

anonym_a973cc
•
28. sep 2026
@anonym_9b1dc0

@anonym_9b1dc0 u nas v práci stále hladaju ludi s vystudovanou soc.pracou ( v štátnej správe)

anonym_a973cc
•
28. sep 2026
@misha0606

@anonym_5b48a3 veď aj ja ho chcem aby som mala po deťoch uplatnenie aj iné a hlavne prispôsobené škôlke a škole

@misha0606 a kde chces potom pracovať?

beata_k
•
28. sep 2026
@misha0606

@misha0606 S titulom z tejto nemas uplatnenie. Tato VS sa neberie vazne. Uplne bytocne zabite peniaze i cas.

anonym_a973cc
•
Včera o 18:48
@beata_k

@misha0606 S titulom z tejto nemas uplatnenie. Tato VS sa neberie vazne. Uplne bytocne zabite peniaze i cas.

@beata_k vôbec nemáš pravdu. U nas máme veľký nedostatok ludi.

beata_k
•
Včera o 18:58
@anonym_a973cc

@beata_k vôbec nemáš pravdu. U nas máme veľký nedostatok ludi.

@anonym_a973cc V odbore mozno. Su aj ine VS s tymto odborom. Ale titul zo Sv. Alzbety nik v BA neberie vazne.