Externé štúdium sociálnej práce na Sv. Alžbety v Bratislave
Ako prebieha externé štúdium sociálnej práce na vysokej škole zdravotníctva a sociálnej práce Sv. Alžbety v Bratislave a hlasite sa niekto na školu tento rok?
@misha0606 kolega tam začal študovať pred rokom. Chce iba titul. Na online prednášky mu chodila teta..už s ním nepracujem, tak neviem nic ďalej.
Uz vies, co si s tou skolou a tym titulom potom pocnes? Chces naozaj pracovat v socialnej oblasti? Lebo podla poctu absolventov uz musi ako socialny pracovnik pracovat stvrtina Slovenska.
@anonym_9b1dc0 Ja ho chcem do budúcna teraz mám prácu super ale prídu deti a potom to bude lepšia možnosť ako pracovať do večerných hodín
Uz vies, co si s tou skolou a tym titulom potom pocnes? Chces naozaj pracovat v socialnej oblasti? Lebo podla poctu absolventov uz musi ako socialny pracovnik pracovat stvrtina Slovenska.
@anonym_9b1dc0 u nas v práci stále hladaju ludi s vystudovanou soc.pracou ( v štátnej správe)
@anonym_5b48a3 veď aj ja ho chcem aby som mala po deťoch uplatnenie aj iné a hlavne prispôsobené škôlke a škole
@misha0606 a kde chces potom pracovať?