Hľadám externú vysokú školu s príjemným prostredím
Ahojte 😊 chcela by som sa poradiť. Hľadám vysokú školu, ideálne so zameraním na ekonomiku alebo logistiku, ktorú by som mohla študovať externe popri práci.
Veľmi by mi vyhovovalo, keby tam nebolo príliš veľa prezentácií, vystupovania pred ľuďmi a rôznych skupinových prezentácií. 😅
Zároveň by som bola rada za školu, kde je normálne a príjemné prostredie aj pre Maďarov. Slovensky viem dobre, ale podľa prízvuku je počuť, že som Maďarka. 🙂 Na škole, ktorú momentálne navštevujem, mám bohužiaľ pocit, že Maďarov veľmi nemusia – aj keď po slovensky bez problémov komunikujem, môj prízvuk je asi problém. Necítim sa tam preto dobre a rada by som školu zmenila.
Máte prosím skúsenosti alebo odporúčania na konkrétnu školu? Budem vďačná za každú skúsenosť, hlavne ak tam sami študujete/študovali ste externe popri práci. ❤️
@kristina534 dnes sa prezentaciam clovek nevyhne nikde. Ako ucitel na VS som mala vela madarskych studentov, ich prizvuk bol ale vnimany ako mily a nik to nejak neriesil. Niektore skomoleniny boli vtipne. A to hovorim o Ziline.

@kristina534 SPU Nitra fem