icon

Je kurz virtuálnej asistencie dobrá investícia pre prácu z domu?

mariac91
5. mar 2025

Ahojte. Máte niektorá urobený tento kurz? Zvažujem , že by som si ho urobila , nakoľko si hľadám prácu na doma a toto mi príde ako jedine normálne riešenie . Plus by má to určite bavilo. Avšak uvazujem či sa po kurze uplatnim , či sa dá nájsť prácu ako virtuálna asistentka a vôbec koľko sa dá na tom zarobiť. A hlavne či mi tento kurz postačí , alebo po tomto kurze si budem musieť zaplatiť ďalšie kurzy , aby som vedela robiť tuto prácu. Samozrejme že sa ďalej budem vzdelávať v istých oblastiach a časom si možno zaplatím nejaký ten špeciálne potrebný kurz . No na úvod si na neho chcem zarobiť a otázka je či po kurze virtuálnej asistencie budem vedieť niečo trhu/ klientovi ponúknuť. Proste či sa s týmto kurzom uplatnim, a či tých virtuáliek už nie je dosť. Jednoducho sú tam otázniky a ja neviem či do toho ísť. Taktiež má láka aj spraviť si kurz účtovníctva ale virtuálna asistencia mi je bližšia. Je tam viac možnosti , ktoré by som vedela klientom ponúknuť. Proste podstata toho sa mi páči, len či mi ten kurz aj dá dostatok vedomosti aby som tieto služby vedela ponúkať. A ak aj niektorá tento kurz máte, tak kde ste ste si ho robili? Našli ste si uplatnenie? Aký cca zárobok na tom máte?

mimicka2013
•
5. mar 2025

@mariac91 mam zaplateny kurz uz dost dlho ale nezaujalo ma to. Ak by si mala zaujem napis mi spravu a mozeme sa dohodnut ze ti ho posuniem za lepsiu cenu

hanicka1995
•
5. mar 2025

Aj mna to zaujima.. das vediet, co si sa dozvedela ? 🙂

@mimicka2013 Smiem sa spytat, preco ta to nezaujalo?

mariac91
autor
•
5. mar 2025

@mimicka2013 a to sa dá?

mimicka2013
•
5. mar 2025

@mariac91 da sa ano, ten kurz co mam ja som videla ze predavali baby dalej

@hanicka1995 hmm neviem, tazko povedat. Nenasla som sa v tom a nemala som az taku motivaciu. Ja mam dobru pracu na doma takze nie som az taka nutena nieco nove hladat, cize po par tyzdnoch som to vzdala. S tym ze mozno casom sa k tomu vratim..neviem

mariac91
autor
•
5. mar 2025

@mimicka2013 a vieme sa teda nejako dohodnúť? Napíšem ti správu

melanta
•
6. mar 2025

@mariac91 pozri sa na stránke jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú, za aké financie. Týchto ponúk je podľa mňa na trhu veľmi veľa, veľa žien chce robiť ľahkú prácu, z domu, bez záväzkov, bez naozaj náročných zručností. Na druhej strane, ak vieš AJ na dobrej úrovni (B2) a prípadne iné jazyky, hlavne niečo ako nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, severské jazyky, čínština na dobrej úrovni, je oveľa jednoduchšie nájsť si klientov. Veľa podnikateľov má obchodných partnerov zo zahraničia a nájsť niekoho, kto okrem AJ plynulo hovorí/píše aj iným jazykom nie je úplne samozrejmé.

Čo sa týka kurzu, neviem, čo sa tam učí. Ale mimo toho kurzu, ak chceš robiť takúto prácu, tak počítam, že prácu s programami v rámci MS office máš na vysokej úrovni - čiže vieš robiť aj vzorce a podobne, ovládaš prácu s word dokumentom tak, aby to vyzeralo profi a nie ako od školáka atď.. Pozrela by som na o.i. na tvojom mieste po dopyte.

milagros17
•
10. apr 2025

@mimicka2013 Zdravím, písali ste, že máte zakúpený online kurz na virtuálnu asistentku. Z akej domény ste si kurz kupovali? Mohli by ste mi ho predať lacnejšie? Ďakujem za odpoveď

ecenko
•
Odpoveď bola odstránená
•
uniquegirl
•
Autor odpoveď zmazal
•
ecenko
•
Odpoveď bola odstránená
•