Kam ísť študovať - SPU verzus UMB?
Dobry den, neviem sa rozhodnúť medzi dvomi VŠ. Bola by som rada za každú radu. Od ľudí ktorí na daných školách študovali o informáciach a recenziach na dane školy. Ďakujem
@barboravelka123 a na akú fakultu UMB by si chcela ísť?
@barboravelka123 ahoj, možno, keby si povedala konkrétny odbor, alebo fakultu, na ktorú chceš, skôr by Ti ľudia vedeli odporučiť konkrétne. Ťažko porovnávať dve rôzne VŠ v celku.
skus napisat aj odbor, lebo od toho to dost zalezi 😉
A co konkretne na SPU? Ja som tam chodila
Na UMB ekonomická falutka - ekonomika a manažment podniku a na SPU fakulty ekonomiky a manažmentu- ekonomika podniku
@barboravelka123 ja som chodila na Ekonomickú do BB a môžem odporučiť všetkými desiatimi.
@lucyluv fakulta ekonomiky a manažmentu odbor ekonomika podniku
@barboravelka123 ja som chodila naobe... externe. Na UMB mi nevyhovovali skusky,boli pocas tyzdna, preto som prestupila po roku na spu.. a urcite je to tazsia skola, na spu sami pacili cvika, vsetko sme spolocne prepocitavali, na umb vela samostatneho studia. Umb asi kvalitnejsia, ak ti to tam nepojde mozes prestupit na spu...
@aska181 Ahoj, vedela by si mi prosim povedat ako fungovali prednasky na externom studiu v BB ? Rozmyslam, ze by som tam zacala, len neviem ako to sklbim s pracou ...

@barboravelka123 na kazdej VS mas aj lepsie aj horsie katedry. Ani jedna z tvojich vybranych nie je spickou vo vedeckom prinose, resp. top univerzita so spickovym vyskumom, ale tak zalezi co od vysokoskolskeho vzdelania ocakavas... Co chces studovat, aky odbor, zameranie?