icon

Katolícka univerzita Ružomberok - externé štúdium

maminkalaurinka
2. aug 2023

Idem študovať na KU do RK. Kto tam študoval, na čo sa mám pripraviť? Ako často sa chodí do školy a koľko môžem "vymeškať?"
Jedná sa o pedagogickú fakultu......
Ďakujem.

sweet20
•
2. aug 2023

@maminkalaurinka nepisane pravidlo su 3 absencie z predmetu, ale je to individualne podla predmetu

maminkalaurinka
autor
•
2. aug 2023

@sweet20
Môžem sa spýtať, chodila ste ma KU? Externe? Ak by ste mi vedeli poradiť, vyučovanie prebieha piatky a soboty každý týždeň? Sobota od rána do večera? Alebo sú aj voľne soboty a piatky? Ide o to že chcem ísť študovať,ale môj zamestnávateľ mi nechce dávať každý víkend,a niekedy aj piatok pracujem voľno........

sweet20
•
2. aug 2023

@maminkalaurinka ja som na tuto skolu nechodila len pisem ako to funguje s tymi absenciami vacsinou

eteew267
•
2. aug 2023

@maminkalaurinka ja síce neštudujem na Ku v Ru ale na inej a tam máme každú sobotu od 8 rána do 16:45 s obednou prestávkou. A ty už budeš chodiť po novom lebo sa menil zákon, že vám skrátili dĺžku štúdia zo 7 na 5 ,tak neviem ako to budete mať asi aj piatok aj sobotu celý deň aby sa to stihlo neviem tak si myslím.

123kika1234
•
2. aug 2023

Ja tam tiež idem študovať na pedagogicku, ale denne.. 😅😊

maminkalaurinka
autor
•
3. aug 2023

@123kika1234 na predškolskú alebo specku?

123kika1234
•
3. aug 2023

@maminkalaurinka učiteľstvo výtvarnej výchovy

arasidka123
•
3. aug 2023

@maminkalaurinka ja som študovala specku

jakubjakovae
•
Autor odpoveď zmazal
•
sofijakub22
•
20. sep 2023

Chcem sa opýtať ako je to so školným na katolíckej univerzite v Ružomberku, idem študovať externe.Chcu hneď celú čiastku alebo dá sa aj na splátky??Ďakujem

jane123456
•
19. dec 2023

Ahojte ,chcem sa spýtať, či náhodou neviete ako prebiehajú skúšky na túto školu pedagogika ,ďakujem moc za odpoveď

nin22
•
8. jan 2024

Ahojte , je tu niektorá ktorá študovala alebo študuje na KU v RK predškolská a elementárna pedagogika ?

evkabjal
•
24. jan 2024

@sofijakub22 ahoj dozvedela si sa nejaké info? Chceka by som ísť študovať mala by som zopár otázok 🙂

smile1212
•
14. jan 2026
@evkabjal

@sofijakub22 ahoj dozvedela si sa nejaké info? Chceka by som ísť študovať mala by som zopár otázok 🙂

@evkabjal ahoj vieš niečo viac. ? Plánujem si tento rok podať prihlášku