icon

Kde nájsť dištančné nadstavbové štúdium?

prologark
2. sep 2026

Ahojte. Mám záujem o dištančné štúdium. Stahujem sa do Poľska a potrebujem dokončit maturitu.
Podmienky: Maximálne cestovanie na slovensko 1x za mesiac, okrem skúšok.
Online konzultácie alebo osobitné štúdium je úplne v pohode. To potrebujem.
Nízke alebo žiadne školné.

Budem mať dokončený odbor autoopravar - elektrikár ale odbor na nadstavbe mi je jedno. Iba potrebujem maturitu.

Takže otázočka,
poznáte nejaké školy ktoré zvyčajne alebo v šk. roku 2027/2028 otvárajú takúto formu štúdia? (preferovane 1-3r, nie 4r)
Potrebujem vaše skúsenosti.

Vopred Dakujem.

anonym_89fd6e
2. sep 2026

@prologark skúsila by som sa spýtať na spojenej škole nivy v šali. otvárajú pravidelne nadstavbové štúdium na 2 roky a viem že študovali žiaci aj externe keď som tam chodila. ale neviem ako často treba chodiť na skúšky atď. ale skusila by som sa spýtať.

prologark
autor
2. sep 2026
@anonym_89fd6e

@prologark skúsila by som sa spýtať na spojenej škole nivy v šali. otvárajú pravidelne nadstavbové štúdium na 2 roky a viem že študovali žiaci aj externe keď som tam chodila. ale neviem ako často treba chodiť na skúšky atď. ale skusila by som sa spýtať.

@anonym_89fd6e Dakujem, napisem.

prologark
autor
3. sep 2026
@anonym_89fd6e

@anonym_89fd6e pýtal som sa a odpísali že externé štúdium nemajú. Ďakujem za pomoc a budem hľadať dalej