Kedy sa hlásiť na úrad práce pri nedokončenej škole?
Keď ste zavesili nedokončenú vysokú školu na klinec počas skúškoveho obdobia treba sa ísť ihneď teda do 10 dní hlásiť na úrad práce alebo až po skúškovom období akebo až na konci semestra?
Čo znamená zavesili na kliniec? Prestal/a si chodiť alebo si oficiálne ukončil/a štúdium? Ak si to nespravil/a oficiálne a nemáš papier o ukončení štúdia, tak počkať, kým príde papier o vylúčení zo štúdia a študentom prestaneš byť dňom jeho prevzatia. Na rôznych školách zvládnu po skúškovom sprocesovať kontorlu kreditov za rôznu dobu.
Hlásiť na úrad sa pôjdeš vtedy, keď budeš mať v ruke rozhodnutie o ukončení/zanechaní štúdia.
Ďakujem krásne za slušné odpovede.
Doteraz čo boli skúšky boli zvládnuté na jednotku,proste rozhodnutie padlo a ja rešpektujem.
Ďakujem ešte raz ❤️
Ďakujem krásne za slušné odpovede.
Doteraz čo boli skúšky boli zvládnuté na jednotku,proste rozhodnutie padlo a ja rešpektujem.
Ďakujem ešte raz ❤️
@anonym_autor Ak boli spravené všetky skúšky v zimnom, prípadne nejaké aj z letného, tak môže byť, že podmienky na postup do ďalšieho ročníka boli splnené a potom to stačí riešiť, až keď budú zápisy do ďalšieho ročníka. Koľko kreditov bolo za celý tento rok získaných?
nedá sa skúška preniesť do ďalšieho ročníka? Vraj to bežne robia študenti.
Mne nedali zápočet z jedného predmetu v letnom semestri a predmet som si nemohla preniesť. Čiže som opakovala ročník. Stále som bola vedená ako študent, štúdium nebolo prerušené ani ukončené, čiže nikde som sa nehlásila. Počas zimného semestra som pracovala a v letnom som chodila na tento predmet. Inak len tak mimochodom, zvládla som ho na A, a stratila som zo 100b za celý semester iba 2b 🙂.

@anonym_autor nic som nezavesila, ale az na konci, lebo este stale si studentkou, aj ked do skoly nechodis, teda pokial si neukoncila studium.