Koniec školského roka: Môžu sa prázdniny začať skôr?
Predošlá
Strana
z3
anonym_878bc3
•
Dnes o 15:10@anonym_d09358
@anonym_878bc3 Jasné že áno. Veľa ľudí sa sťažuje na uč. v špec. školách. Naposledy padali v NR trestné oznámenia na tieto pani uč.
@anonym_d09358 a pre jednu kauzu v Nitre treba hodiť do vreca všetkých špeciálnych pedagógov, že? moja otázka ale znela inak.
anonym_d09358
•
Dnes o 15:42@anonym_878bc3
@anonym_d09358 a pre jednu kauzu v Nitre treba hodiť do vreca všetkých špeciálnych pedagógov, že? moja otázka ale znela inak.
@anonym_878bc3 Zas sa nerob že si nenahraditeľná. Tento štát nežije zo školstva, ale z priemyslu a výroby.
Len by som chcela vedieť ako sa naučiš programovať CNC stroje, alebo zvládať tempo na linke vo výrobe.
Predošlá
Strana
z3

@anonym_d09358 nie, nepôjdem do výroby. Venujem sa špecifickej skupine detí. Ja by som tvoju prácu vo výrobe zastala, naučila by som sa ju za pár dní. Zastala by si aj ty moju prácu v triede s deťmi s viacnásobným postihnutím, s autizmom? ja tvoju prácu neznevažujem. Prečo ty moju áno?
@anonym_878bc3 Jasné že áno. Veľa ľudí sa sťažuje na uč. v špec. školách. Naposledy padali v NR trestné oznámenia na tieto pani uč.