Kto plánuje rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky?
Zdravim,.chysta sa niekto studovat rozsirujuce studium predprimarnej pedagogiky v Ruzomberku? Pisu,ze je to novinka.
Dobrý deň. Ja už som prijata na tento šk rok. Ak by tu náhodou bol niekto, kto už je prijatý a hľadá krátkodobé ubytko, pridala by som sa 😊
@mirka_____ Dobrý večer, aj ja idem do Ružomberka na RŠ. Nemáte bližšie info o náročnosti štúdia alebo ako prebiehajú skúšky? Ubytovanie zatiaľ neriešim, zvažujem dochádzanie.
@ujjj dobrý deň, neviem nič ohľadom tohto lebo nepoznám nikoho, kto chodil na štúdium. Verím, že to zvládneme teda.
@mirka_____ ja idem do Ružomberka od septembra na rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky. Sme dve čo sme si už ubytko rezervovali, ale ak máš záujem môžeš sa pridať a tak by sme to mali lacnejšie. Začíname 9.9.
@beatka86 ďakujem že si sa ozvala. Ubytko sa mi už podarilo rezervovať, aj keď nie priamo v meste ale nechcem to už rušiť.
@mirka_____ tak potom na letný semester sa dohodneme. 😊 my sme si dali blízko školy. Cca 7 min od školy. 135€/osoba nás vyšlo od nedele do piatka.
Dievčatá, aké je štúdium ? Je to náročné ? Rozmýšľam nad RŠ primárnej pedagogiky v Ružomberku
@jancullik353 ahoj. Chodím na predprimárne, ale teda úprimne je to náročné. Dosť veľké obetovanie sa. Hlavne keď máš prácu a deti. Veľa seminárnych prác plus skúšky. Treba sa veľa učiť naozaj. Držím palce.
Dobrý deň. Ja už som prijata na tento šk rok. Ak by tu náhodou bol niekto, kto už je prijatý a hľadá krátkodobé ubytko, pridala by som sa 😊
@mirka_____ zdravim, mozem sa opýtať, studujete to rozsirujuce studium?

Dobrý deň, aj ja rozmýšľam nad týmto štúdiom v Ružomberku, no snažím sa zistiť viac informácií. Rada sa pripojím.