Kto robil 2. atestačnú skúšku v Ružomberku?
@lacibo tak to je super, no do júna to ja nedám ale do decembra by to možno išlo keby som sa.konecne nakopla 😀
@matulienka10 len pozor, v septembri má už platiť nový zákon..potom sa už atestačka bude robiť za iných podmienok.. neviem, či si teraz po predatestačnom vzdelávaní a máš určitú lehotu na vypracovanie alebo si sa len rozhodla, že rovno napíšeš..v tom druhom prípade by si to musela stihnúť do júna alebo potom už podľa nových podmienok.. pozri si pripravovaný nový zákon..😉
@lacibo uff to fakt? Tak predsa? A jeje...
@natanele prosim ta a kde najdem v rýchlosti ten nový zakon, vieš mi tu dať link 😉 nech prestudujem
@matulienka10 ešte nie je schválený, nikto teraz nevie, ako to presne ponovom bude
@natanele myslíš v atestačnej práci? ja som bola na predatestačnom v Ružomberku, a tam nám všetko vysvetlili čo a ako máme napísať..v praktickej časti 2. atestácie musíš niečo konkrétne vymyslieť, navrhnúť, čo je nové a netradičné v rámci vyučovacieho procesu a potom to prieskumom overiť, či j to efektívne..tématické okruhy sú dané zákonom..tému si vyberieš voľne - ale tak, aby sa ti hodila na ten určitý tematický okruh..min. 60 strán (40 praktická, 20 teória).. po novom navrhujú že atestácia sa už nebude písať, ale nejako schvaľovať riaditeľom, že to môžeš mať.. a musíš mať nejaképortfólio, či čo..aby si to mohla mať - a tam aj nejaké publikácie ..no skrátka katastrofa..😉
Ja som myslela ci to nie je uz nejako zverejnene aspon nejaka čas, lebo pocula som tiež uz kadeco, no co uz , veď odkedy sa do školstva rýpe , ide to dolu vodou, najviac ma potešila v uvodzovkach informacia z clanku, ze skolstvo upadá preto, lebo do skolstva sa hlásia uz len priemerni a podpriemerni študenti no hold... vyberiem si, keď uz z nás aj verejne môžu robiť sprostych...

@natanele Ahoj, nikto sa neozval? 😀 ja by som chcela, som na rodicovskej dovolenke, chcela by som začať, no nejako nemám tému ... Alebo aj mám ... Tak na 50% 😀