icon

Kurz z úradu práce

dannisimo
15. okt 2021

Ahojte viete mi niekto poradiť ako to je ak som vedená na úrade práce a chcela by som využiť niejaky kurz aby mi ho preplatili ?

bloger
•
15. okt 2021

@dannisimo najlepšie budeš asi mať opýtať sa svojej sprostredkovateľky ona by ti mohla ponúknuť nejaký kurz alebo si vyhľadaj v google rekvalifikačné kurzy a a ako treba postupovať ale najlepšie je to riešiť s úradom práce

dannisimo
autor
•
15. okt 2021

@bloger dnes som bola na úrade práce no povedali že nemajú nič 🙂 .

luccija
•
15. okt 2021

@dannisimo nerobia sa teraz kurzy

makova333
•
15. okt 2021

@dannisimo kurz si najdes sama, vyplnis tlaciva na ich stranke dostupne (Repas, Kopas), prinesies - ponuky prace npr. z profesie, ze je o toto povolanie zaujem, ak by si sa rekvalifikovala a poziadas UPSVaR. Medzi zaciatkom kurzu a podanim musi byt aspon dva tyzdne rozdiel. Do tyzdnov ti daju vyrozumenie a pojdes podpisat dohodu.

makova333
•
15. okt 2021

@luccija robia, aj ked asi budu zachvilu stopnute.

luccija
•
15. okt 2021

@makova333 možno záleží od okresov mne blízko Ba povedali, že kurzy momentálne nie sú a mám sa každý mesiac pýtať🙂

macka9
•
15. okt 2021

@dannisimo Ja začínam od pondelka , idem na manikersky kurz - gélové nechty.

makova333
•
15. okt 2021

@luccija priamo v BA do 15.11.2021 sa da podat.

zefyra
•
15. okt 2021

@dannisimo Teraz sa kurzy nerobia, aj dcéra chcela ísť.

zefyra
•
15. okt 2021

@macka9 To vážne? Dcera čaká už veľmi dlho na vizážistický a už dvakrát ho zrušili kvôli corone.

macka9
•
15. okt 2021

@zefyra ja som podala žiadosť, a do dvoch týždňov mi schválili.

dannisimo
autor
•
16. okt 2021

@macka9 ja by som chcela napríklad kozmetická alebo niečo podobné . Čiže ako si to mám vyhľadať ??

bloger
•
16. okt 2021

@dannisimo cez repas tam si klikneš na to a už treba postupovať tak ako sa tam píše

luccija
•
16. okt 2021

@makova333 dik, pýtala som sa v Senci

macka9
•
16. okt 2021

@dannisimo ja som išla cez akadémiu vzdelávania , oni ponúkajú akreditované kurzy, vyplnili tlačivo ktoré mi dali na úrade a už som ho len odovzdala.

zefyra
•
18. okt 2021

@macka9 Aj dcére schválili, len v Trnave ho zase zrušili.

makova333
•
18. okt 2021

@zefyra v BA nemaju problem zatial so schvalovanim (do toho cca 15.11) Asi zalezi od okresu. Mozno aj epi situacie, ked je horsi okres. A teda ci je to kurz distancny alebo prezencny.
@luccija zalezi asi kto ako vypotreboval "badžet" na kurzy, predsa len koniec roka sa blizi, tak uz nemusia mat prostriedky.

makova333
•
18. okt 2021

@dannisimo chod na stranku upsvar vasho okresu, vyhladaj Repas + a tam su vsetky info aj tlaciva. Pozor, kazdy UP moze mat ine tlacivo, tak na to bacha.

luccija
•
18. okt 2021

@makova333 veď áno chápem, len aspoň raz za život som to chcela vyuzit.Praca na oddelení AOTP bola moja prvá po maturite🙂

dannisimo
autor
•
18. okt 2021

Baby skúste mi pomôcť prosím asi som jeleň dala som si stránku úradu práce no nikde nevidím kde mám kliknúť na tie kurzy ..pošlite mi screenshot ako postupovať .
Ďakujem pekne 🙏

makova333
•
Autor odpoveď zmazal
•
makova333
•
19. okt 2021