icon

Mám nárok na študijné voľno popri práci?

lenkalorincova97
Včera o 19:32

Ahojte,
Chcem sa opýtať
Mám nárok na študijné voľno ak pracujem a zmluvu mam na určitú dobu a štúdium bude popri zamestnaní

anonym_c1fd8b
Včera o 19:43

iba ak ťa vyšle zamestnávateľ, ak študuješ na základe vlastného rozhodnutia tak nemusí

lindusss2016
Včera o 20:05

Ked mas studium v ramci zvysovania kvalifikacie a zamestnavatel s tebou o tom podpisal aj zmluvu, tak ano. Ale ak pracujes ako predavačka a rozhodnes sa pri tom si spravit prakticku sestru, tak absolutne nie a budes na to musiet pouzit svoje dovolenky. Skus specifikovat, o aku prácu a skolu sa jedna. Toto je nejednoznacne polozena otazka. Ja mam podpisanu zmluvu s nemocnicou, v ktorej pracujem, mozem si zvysovat jvalifikaciu a dostavat studijne volna, ale taktiez ma to zavazuje k tomu, ze po skonceni skoly musim v tejto nemocnici este min.5 rokov odpracovat

evkatk
Včera o 23:52

Len ak zamestnávateľ dal súhlas na štúdium. Je to veľa voľna počas celého štúdia.

evkatk
Včera o 23:55

Ak ti zamestnávateľ dal písomný súhlas, tak študijné voľno ti poskytne. Za celé štúdium je to veľa voľna. Ak ti súhlas nedal, potom musíš čerpať dovolenku alebo neplatené voľno.