icon

Máte na EduPage návrhy na neprijatie na strednú školu?

Včera o 15:41

Ahojte, je tu niekto, komu svietia v edupage pri vsetkych skolach navrh na neprijatie?

anonym_80a1e6
Včera o 17:32

my tam mame na priorita 1 navrh na prijatie, a pri 2 je navrh na neprijatie

gitkaaa
Včera o 17:57
@anonym_80a1e6

@anonym_80a1e6 aj my tak

anonym_fcfc9e
Včera o 18:10
@anonym_80a1e6

@anonym_80a1e6 aj my tak.myslite ze to nieco znamená už ?

simulienka2207
Včera o 18:11

.

gitkaaa
Včera o 18:21
@anonym_fcfc9e

@anonym_80a1e6 aj my tak.myslite ze to nieco znamená už ?

@anonym_fcfc9e ja neviem..Ale Verím,že to tak bude.....ak Pani píše že všade majú neprijatý...

anonym_77ab63
Včera o 18:22
huxy
Včera o 19:24
autor
Včera o 19:35

@anonym_80a1e6
@gitkaaa
@anonym_fcfc9e
@anonym_77ab63
@huxy baby ja toto viem, sledujem to, len som sa pytala ci ma niekto vsetko neprijaty ako my.Ci sme v tom sami co nas nevzali ani na jednu skolu lebo vsade citam vsetci pisu ze su prijati aspon na jednu skolu.

anonym_5aedd5
Včera o 19:42
@anonym_autor

@anonym_80a1e6
@gitkaaa
@anonym_fcfc9e
@anonym_77ab63
@huxy baby ja toto viem, sledujem to, len som sa pytala ci ma niekto vsetko neprijaty ako my.Ci sme v tom sami co nas nevzali ani na jednu skolu lebo vsade citam vsetci pisu ze su prijati aspon na jednu skolu.

@anonym_autor urcite nie ste jedini

anonym_80a1e6
Včera o 21:13
@anonym_autor

@anonym_80a1e6
@gitkaaa
@anonym_fcfc9e
@anonym_77ab63

@anonym_autor spoluziak od mojej dcery ma tiez neprijaty na vsetky skoly

anonym_d74aa1
Včera o 21:49

bude ešte druhé kolo prijímačiek.

zuzana76
Dnes o 06:13
@anonym_autor

@anonym_80a1e6
@gitkaaa
@anonym_fcfc9e
@anonym_77ab63

@anonym_autor kzdy je prijaty len na jednu skolu, nato bol ten automat, nie ako v minulosti, ze boli prijati na obe, alebo aj tri styri skoly ak robili talentovky a blokovali tym padom tri miesta na inych skolach. Teraz ma kazdy prijatie len na jednej skole. U vas bude dolezite vybrat teraz dobre skolu na druhe kolo, spolupracujte s vychovnounporadkynou na ZS, ta by vas mala usmernit. Poskytnut vam skoly, ktore robia aj druhe kola, minuly rok to boli aj gymnazia, sice nie vychytene, ale dalo sa najst.

autor
Dnes o 06:38
@zuzana76

@anonym_autor kzdy je prijaty len na jednu skolu, nato bol ten automat, nie ako v minulosti, ze boli prijati na obe, alebo aj tri styri skoly ak robili talentovky a blokovali tym padom tri miesta na inych skolach. Teraz ma kazdy prijatie len na jednej skole. U vas bude dolezite vybrat teraz dobre skolu na druhe kolo, spolupracujte s vychovnounporadkynou na ZS, ta by vas mala usmernit. Poskytnut vam skoly, ktore robia aj druhe kola, minuly rok to boli aj gymnazia, sice nie vychytene, ale dalo sa najst.

@zuzana76 my nechcem gymnazium ani OA.Chceli sme zdravotnicku odbor farmaceuticky laborant.Bude tazke vybrat skolu nakolko nerobila prijimacky z matiky, ktora jej ani nejde, preto mam obavu ze ani v druhom kole neprejde cez matiku.Robila sjl a chemia.Uci sa dobre ale zial nedostala sa.

tamtamka26
Dnes o 07:21
@anonym_autor

@zuzana76 my nechcem gymnazium ani OA.Chceli sme zdravotnicku odbor farmaceuticky laborant.Bude tazke vybrat skolu nakolko nerobila prijimacky z matiky, ktora jej ani nejde, preto mam obavu ze ani v druhom kole neprejde cez matiku.Robila sjl a chemia.Uci sa dobre ale zial nedostala sa.

@anonym_autor ešte je možnosť odvolania, možno pomôže. syn hovoril, že aj u nich v triede nie sú niektorí prijatí nikde.

ajana
Dnes o 07:57
@tamtamka26

@anonym_autor ešte je možnosť odvolania, možno pomôže. syn hovoril, že aj u nich v triede nie sú niektorí prijatí nikde.

@tamtamka26 ktovie koľko detí tak dopadne...v minulosti sa to poposúvalo a bolo...teraz automat.

zuzana76
Dnes o 08:07
@anonym_autor

@anonym_autor no tak teraz uz bude musiet brat, co zostane, gymnazia, zdravotne, stavebne, elektrotechnicke a obchodne akademie boli uz vacsinou obsadene. Preto komunikujte s vychodnou poradkynou, volne boli skor take nepopularne odbory, pripadne skoly ako gymnazia, co onchodne panu bohu za chrbtom.

zuzana76
Dnes o 08:10
@anonym_autor

@anonym_80a1e6
@gitkaaa
@anonym_fcfc9e
@anonym_77ab63

@anonym_autor https://svs.edu.sk/prehlady.aspx popozerajte tu v sekcii volne miesta

zuzana76
Dnes o 08:21
@anonym_autor

@anonym_autor este to tam ale nie je refrešnute

senta_sofia
Dnes o 13:11
@anonym_autor

@anonym_autor aky ste region? Zdravotna byva casto v druhom kole s volnymi kapacitami, mozno nie vas odbor, ale iny a mozno by sa dal riesit neskor prestup, su decka, co to aj vzdaju.

autor
Dnes o 14:18
@senta_sofia

@anonym_autor aky ste region? Zdravotna byva casto v druhom kole s volnymi kapacitami, mozno nie vas odbor, ale iny a mozno by sa dal riesit neskor prestup, su decka, co to aj vzdaju.

@senta_sofia Trnava a Bratislava sme mali.