Máte skúsenosti s externým štúdiom na Vysokej škole Sv. Alžbety?
Ahojte, premýšľam nad dokončením Mgr. titulu na tejto vysokej škole. Poviem úprimne, že mi ide len o titul kvôli práci a čítala som, že na tejto škole je to o niečo ľahšie. Je tu niekto, kto tam študoval? Ako prebieha semester externe? Je tam veľa učiva? Odborná prax? Ústne skúšky? Dá sa to stíhať popri práci a podnikaní? Bakalára mám z STU BA. Ďakujeeem😊
Študujem, je to v pohode. Väčšina skúšok písomne, záleží od profesora. Niektoré ústne. Odborná prax - mnoho študentov si len potvrdí tlačivo a vymyslí príbeh. Najzdĺhavejšie je písanie prác, ale v dnešnej dobe AI 🤷🏻♀️. Ale už som musela aj ručne písať niekoľko strán.
@anonym_autor Keď to dala moja žena (v dobe, keď neexistovala AI a ja som jej písal práce, hoci som zdravotnícky školu neskončil a čerpal som z maturitných znalosti z biologie), tak to dáš aj ty.

Aký magisterský odbor Sv. Aalžbety vie nadviazať na tvoj bakalársky odbor z STU?
V každom prípade, ak si študovala na STU odbor, ktorým vieš pokračovať na Sv. Alžbete a nevadí ti zlé renomé školy, tak sa nemáš čoho obávať. Ak si zvládla STU, zvládneš toto určite. Ženy popri práci a s 2-3 deťmi zvládajú aj skutočne náročné školy.