icon

Máte skúsenosti s kurzom Social media na Pinkasistent.sk?

dobosovka
5. feb 2024

Ahojte. Ma niektora spraveny kurz Social media manager na Pinkasistent.sk? Aka je spokojnost?
Mne tam v chate uz 6 dni nikto neodpoveda, aj ked svieti online :(

Máte skúsenosti s kurzom Social media na Pinkasistent.sk?
monca_97
Odpoveď bola odstránená
verus881
14. aug 2026

@dobosovka ja stym skúsenosť nemam ale takisto hladam niekoho kto s tým skúsenosť má.
Pretoze moje ocakanie bolo trosku inde z toho webinaru ..myslela som ze si ho pozriem kde ma naucia ako zarábať a nie ako z cloveka dostat peniaze ktoré nemá.. a stále svoje dookola ..ako ma clovek potom zarábať ked este im treba platit za dajaký balíček+ davam 0 sancu ze sa to cloveku vrati pretože je málokto čo hľadá dajakeho asistenta ..aj ked uz tak aby to vedel robit ..a clovek kym sa to naučí co a ako tak to potrvá.

hefo
14. aug 2026
@verus881

@dobosovka ja stym skúsenosť nemam ale takisto hladam niekoho kto s tým skúsenosť má.
Pretoze moje ocakanie bolo trosku inde z toho webinaru ..myslela som ze si ho pozriem kde ma naucia ako zarábať a nie ako z cloveka dostat peniaze ktoré nemá.. a stále svoje dookola ..ako ma clovek potom zarábať ked este im treba platit za dajaký balíček+ davam 0 sancu ze sa to cloveku vrati pretože je málokto čo hľadá dajakeho asistenta ..aj ked uz tak aby to vedel robit ..a clovek kym sa to naučí co a ako tak to potrvá.

@verus881 Nepoteším ťa, možno ťa aj naštvem, ale vyzerá to ako ďalšia varianta podvodu "super práca na doma, netreba nič vedieť a len máličko robiť, a pekne zarobíte", založeného na ťahaní peňazí od zúfalých a naivných záujemcov.

Treba si uvedomiť, že dobre sa (ale je to občas negatívne vykompenzované inými vecami) dá zarobiť len prácou, ktorú:
a) málokto vie robiť (programátor, lekár, obkladač,...)
b) málokto je ochotný robiť (pracovník na vrtných plošinách, žoldnier, prostitútka,...)
Pri samostatnom podnikaní je to kombinácia oboch, málokto je schopný svoj plán dobre uchopiť, a aj z tých, čo by to dokázalo, málokto chce niesť riziko.

Pri mediálne známych osobách vidíme tých, ktorí uspeli, ale už nie tých, ktorí skrachovali.

anonym_f0cbf7
14. aug 2026

Cudujem sa, ze tie jej kurzy este niekto kupuje, ved je to cisty odrb. Su skvele na to, aby jej financovali jej zivot. Ak si sikovna, vies si urobit research a naucit sa veci aj sama. A ak to nedokazes, tak proste podnikanie v tejto oblasti nebude pre teba.

Toto je vyslovene len namotavanie ludi, co chcu jednoduchy job z domu. Zaslepi ta vidinou toho, ako si budes pracovat niekde z plaze na maledivach 2 hodiny denne, ale realne je dopyt po takychto sluzbach ovela mensi ako ponuka. A ak aj je, je mizerne plateny.

Skus si dat skusobne inzerat na profesiu, ze hladas niekoho, kto pre teba bude robit tieto veci, ktore sa na kurze ucia. Alebo na bazos. Uvidis, kolko ti pride ponuk, zivotopisov. Budes ich prehadzovat lopatou. To je investicia par eur, ktore ti usetria vyssie sumy za nezmyselny kurz.

anonym_7790f9
14. aug 2026

Ja som si myslela, že na toto naletí už len slaboduchý človek. Keby to bolo také jednoduché, robili to všetci. Už tá stránka a ten nápis vyzerá pofidérne. To naozaj na toto niekto normálny naletí?? Už len pečené holuby lietať do huby.