Motivačný pohovor na Katolíckej univerzite
Ahojte, prosím vás, kto chodí na KU Ružomberok, alebo chodil a absolvoval motivačný pohovor.....na čo sa mám pripraviť a naopak na čo si dávať pozor? Poradíte prosím? Ďakujem.
@jakubjakovae to netušim absolutne že ako dlho to bude trvať , lebo každeho čo som sa pytala tak zápis nemali kvôli covidu.
@ninka1018 dajte potom vediet aj ostatne baby ako prebiehal zapis 🙂 a ake predmety ste si vybrali? 🙂
@jankas2012 trvalo to približne 1,5 hodiny. Je to strašne moc informácií. Zimný aj letný semester má 5 povinných predmetov a je možnosť si vybrať aj s povinne voliteľných. 4 baby to zaraz vzdali.
@jankas2012 chcem sa opýtať ako funguje Microsoft 365 viete mi povedať prosím. A na zápise prišla Doktorka Vargová a dala nám nejaké jedlo do Teams ako to funguje kde to zadať. Ďakujem
A ešte jedna vec mi si zapisujeme voliteľné predmety, ďakujem krásne
Akurát dnes sa plánujem na to pozrieť
Potom napíšem a tie voliteľné predmety ste si vybrali už na zápise 😉
@jankas2012 mozes to prosim ta odfotit a aj napisat ze kde ti to zobrazuje kebo ja nemm nic 🫣😞
@katkaa735 ano to viem len ja tam chodim denne aj 100 krat uz asi pozerat a nemam nic
Pedagogicka propedeutika. Prihlas sa na rozvrh. A ešte sa dá prihlásiť aj na sústredenia zo spirituality
@natvozarova tak teda neviem. Ja mám špeciálnu pedagogiku a pozerám, že vy máte predprimárne vzdelavanie. Tak ešte možno nemáte rozvrh.

Baby idete niektorá zajtra na zápis aj o 13 tej s kým sa tam vidím