icon

Môže dcéra zmeniť školu aj po prijatí?

Dnes o 15:43

Ahojte. Zaujíma ma, keď dcéra sa dostala aj na prioritu 1aj 2. Ale chcela by nastúpiť nakoniec na 2. Dá sa niečo robiť?

katkaseiner
Dnes o 15:47

tu ti asi nikto naisto neporadi... ale z dlhodobeho hladiska by ma zaujimalo ci sa to podari... jedine skusit dat odvolanie. Ale teda skutocne netusim ako na to. Tiez sa ideme odvolat, ale to je ina situacia

tina1979
Dnes o 15:54

My sme presne v rovnakej situácií a neviem ako by sa to dalo vyriešiť. Budem rada, ak niekto poradí.

autor
Dnes o 15:56
@tina1979

My sme presne v rovnakej situácií a neviem ako by sa to dalo vyriešiť. Budem rada, ak niekto poradí.

@tina1979 asi len budeme musieť zavolať do školy či nemajú info, a niekto pred nimi si to tiež nerozmyslel pretože tým, že naše deti to zaradilo inde sme miesto posunuli a je obsadené. Do školy kde sú prijatí sa len nepotvrdí nástup? Fakt neviem

anonym_3df04c
Dnes o 16:07

Ja by som zavolala do skoly na ktoru chce ist, pripadne ak bude volne miesto pocas sk.roka na 2 da sa urobit aj vtedy prestup.

jaavaa
Dnes o 16:12

Naša je zas prva pod čiarou 🙁, to by som bola rada keby sa to u nas posunulo

autor
Dnes o 16:17
@anonym_3df04c

Ja by som zavolala do skoly na ktoru chce ist, pripadne ak bude volne miesto pocas sk.roka na 2 da sa urobit aj vtedy prestup.

@anonym_3df04c počas školského roka už nie.

natalka13
Dnes o 16:22

V Telerane hovorila nejaka pani, asi z min. Ze sa to da, ale treba kontaktovat skoly.

autor
Dnes o 16:29
@natalka13

V Telerane hovorila nejaka pani, asi z min. Ze sa to da, ale treba kontaktovat skoly.

@natalka13 asi mimo automatu....

anonym_5b095d
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@tina1979 asi len budeme musieť zavolať do školy či nemajú info, a niekto pred nimi si to tiež nerozmyslel pretože tým, že naše deti to zaradilo inde sme miesto posunuli a je obsadené. Do školy kde sú prijatí sa len nepotvrdí nástup? Fakt neviem

@anonym_autor a vo februari pri podaji prihlasky este nevedela kam chce ist viac? 🤷
Moze potom podat ziadost o prestup, no ak nebude volne miesto, nevyhoveju...

anonym_2d7f68
Dnes o 16:58

nie neda sa to, preto ste si dali prioritu 1 a 2

autor
Dnes o 16:58
@anonym_5b095d

@anonym_autor a vo februari pri podaji prihlasky este nevedela kam chce ist viac? 🤷
Moze potom podat ziadost o prestup, no ak nebude volne miesto, nevyhoveju...

@anonym_5b095d vyberala medzi tými školami stále

anonym_5b095d
Dnes o 17:01
@anonym_autor

@anonym_5b095d vyberala medzi tými školami stále

@anonym_autor tak vybrala prioritu. A podla toho pojde na strednu.