icon

Môže dcéra zmeniť školu aj po prijatí?

1. jún 2026

Ahojte. Zaujíma ma, keď dcéra sa dostala aj na prioritu 1aj 2. Ale chcela by nastúpiť nakoniec na 2. Dá sa niečo robiť?

Strana
z2
helimama
Včera o 07:50

Už je odvolanie dostupné
Prihlášky-detail prihlášky-rozhodnutie o neprijatí-pod tým je že podať odvolanie

biba_18
Včera o 08:20
@helimama

Už je odvolanie dostupné
Prihlášky-detail prihlášky-rozhodnutie o neprijatí-pod tým je že podať odvolanie

@helimama ale dcéra autorky je prijatá. len chce ísť na inú školu ako na tú s prioritou 1

helimama
Včera o 09:36
@biba_18

@helimama ale dcéra autorky je prijatá. len chce ísť na inú školu ako na tú s prioritou 1

@biba_18 aj moja, je prijatá na 2., ale chce ísť na 1.

biba_18
Včera o 09:41
@helimama

@biba_18 aj moja, je prijatá na 2., ale chce ísť na 1.

@helimama omg. dobre ...

natalka13
Včera o 09:42
@biba_18

@biba_18 musi na 2.prioritu poslat odvolanie (aj ked sa dostala ake je automatom neprijata) a komunikovat s tou skolou.

autor
Včera o 09:59
@natalka13

@biba_18 musi na 2.prioritu poslat odvolanie (aj ked sa dostala ake je automatom neprijata) a komunikovat s tou skolou.

@natalka13 prečo komunikovat? nevyjadria sa k odvolaniu ?

katkaseiner
Včera o 15:36

autorka, pridaj prosim aj info ako ste dopadli - zaujima ma to pre buduci rok. Kludne ak aj neskor ta napadne pridat tuto info, budem rada

autor
Včera o 18:50
@katkaseiner

autorka, pridaj prosim aj info ako ste dopadli - zaujima ma to pre buduci rok. Kludne ak aj neskor ta napadne pridat tuto info, budem rada

@katkaseiner ok jasné. Keď tak sa prosím pripomeň 🙂

katkaseiner
Včera o 20:18
@anonym_autor

@katkaseiner ok jasné. Keď tak sa prosím pripomeň 🙂

@anonym_autor pises ako anonym, ak mi prosim vies napisat internu postu s tvojim menom, budem vdacna a urcite sa ozvem

zuzuuk
Včera o 20:38

Ahojte aj môj je prijatí na 1. ale chce ísť na 2.

Strana
z2