Môžem študovať za lekárku počas materskej?
Chcem sa spýtať na dve otázky 1. Mám 26 rokov a dve deti s manželom keď som mala 20 narodila sa mi prvá dcéra a v 23 druhá vyštudovala som maskerku dve roky som pracovala potom na materskej 6 rokov 3 s jednou a 3 s druhou chcela by som vyštudovať doktorku ale mám problém zistila som že som zasa tehotná chcem sa spýtať môžem študovať aj na materskej ďakujem za odpoveďe❤❤a chcem študovať gynekologické a môj manžel je chirurg a sestra kardiochirurgička mama bola zubárku
Kurník, toto je z tých amerických seriálov. Niektorí vidia 4 časti a cítia sa jak po druhej atestáciu.
@rewel kde rozdávajú toľko sebavedomia? Išla by som sa hneď postaviť do radu 😂
Niekto sa velmi nudi, vsakze? Na to, aby si vystudovala medicinu musis mat dostatok az nadbytok mozgovych buniek. A to sa veru neprejavuje neznalostou pravopisu ;) tolko chyb v jednom prispevku som uz davno nevidela :D
Jasné, že môžeš. Ale najprv by som začala nejakým kurzom slovenského pravopisu. Myslím, že na Tvojej ceste stať sa doktorkou sú oveľa vážnejšie problémy ako to, že si tehotná
@rewel cez materskú dovolenku je bezpodmienečne vyžadované prerušenie štúdia, takže odpoveď je- nie, nedá sa to....

@ivkazba 👏