icon

Môžu na vysokej škole neotvoriť triedu?

7. aug 2024

Prijali ma na VŠ a dnes som dostala informáciu, že sa trieda neotvára z dôvodu malého počtu uchádzačov a môžem byť preradená do denných študentov

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
7. aug 2024

@1ryba ja som si myslela, že ak už pošlú potvrdenie o prijatí tak je isté, že otvárajú. Ide o to, že začať VŠ som musela kvôli práci, aj som povedala, že som prijatá a teraz neviem ako to odkomunikovať aby to nevyzeralo zle

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
7. aug 2024

Lenže denne študovať nemôžem, ale ďakujem snáď sa to bude dať vyriešiť aby som mohla ostať v práci

lucik194
•
8. aug 2024

treba hned pisat resp lepšie volat na VS na studijne oddelenie, najlepsie doobeda a popytat sa na moznosti..... hned to ries

pravdaze nemusia otvorit tvoj odbor, proste nie je dostatocny pocet studentov. mas smolu......

mozu Ti ponuknut denne studium čo nevyhovuje, ale aj dialkove s podobnym zameranim. popytaj sa na to.

kaktusik007
•
9. aug 2024

mozno sa bude dat denne, s individualnym... moznosti je viac, zavolaj na studijne, kde he presne problem --- kolko zaujemcov iba maju? a co presne chces studovat aky odbor?

blaazi
•
14. aug 2024

Este nezavrhuj denne studium. Treba sa opytat, mozno Ti nastavia podmienky inak. Napr. Prides len na uvodnu prednasku, zvtsok samostudium a pod. Treba to konzultovat so studijnym poradcom.

i_vu_li_cek
•
15. aug 2024

Počkaj aspoň do dňa zápisu na VŠ, tam sa dozvieš všetky potrebné veci. Možno zistíš, že za rok nepotrebuješ mať extra veľa kreditov, teda nebudeš musieť byť v škole 5 dní v týždni na 8 hodín. A ak budeš musieť mat určitý počet kreditov, aby ťa pustili obhajovať prácu, možno budeš môcť ísť aj do medziročníka (na niektorých VŠ to tak majú, bakalárske štúdium potom netrvá 3, ale 4 roky). Čiže ja si myslím, že za takýchto okolností by si zvládla aj denné štúdium, len si musíš všetko zistiť pri zápise.