icon

Nivam: Skúsenosti so štúdiom v Nitre alebo Banskej Bystrici?

miriamkovacikova
26. jún 2024

Zdravim, chcela by som sa spýtať, či niekto neštudoval tento rok tento základný model cez Nivam v Nr.
Prihlásili sme sa na štúdium od septembra, preferované pracovisko sme zvolili Nitru, avšak teraz sa dozvedáme, že sme sa mali dať do BB kde to je všetko online s vraj oveľa ľahšie. Ak niekto študoval v Nr bola by som veľmi vďačná za akékoľvek info. Ďakujem.

bublinka28
•
11. feb 2025

ahoj prosim ta, robila si ho niekde?kde nakoniec?tiež chcem len online,ako to prebiehalo?

petra192777
•
22. jún 2025
@bublinka28

ahoj prosim ta, robila si ho niekde?kde nakoniec?tiež chcem len online,ako to prebiehalo?

@bublinka28 ja som bola v Banskej Bystrici, odporúčam, dva dni osobne, ostatné dni online 🙂 super bolo ..teraz som v BA a neodporúčam, nekomunikujú s nami, ani neviem kedy ukončíme školu.

miriamkovacikova
autor
•
22. jún 2025
@petra192777

@bublinka28 ja som bola v Banskej Bystrici, odporúčam, dva dni osobne, ostatné dni online 🙂 super bolo ..teraz som v BA a neodporúčam, nekomunikujú s nami, ani neviem kedy ukončíme školu.

@petra192777 my máme za sebou rok v NR a celkom v pohode. čakáme čo bude s akreditáciou ďalej

kakadum
•
20. nov 2025
@petra192777

@petra192777 ahojky, ak smiem vediet preco si odisla z BB. Pytam sa, pretoze zvazujem sa prihlasit buduci rok. Ale ak je neiste, ze po zakladnom moduly neotvoria rozsireny- pre vychovavatelov...

simonkaspiriakova
•
24. nov 2025

Ahojky...ja by som chcela tiež do B.B.online...len ktovie kedy obnovia akreditáciu..ak by mal niekto info budem povďačná..ďakujem

kakadum
•
25. nov 2025
@simonkaspiriakova

Ahojky...ja by som chcela tiež do B.B.online...len ktovie kedy obnovia akreditáciu..ak by mal niekto info budem povďačná..ďakujem

@simonkaspiriakova v BB je aj Doplňujúce pedagogické štúdium na UMB