Pedagogické minimum na Žilinskej Univerzite - máte skúsenosti?
Ahojte zienky chcem sa spýtať nechodila niektorá z vás na pedagogické minimum na žilinskú univerzitu ???
Ak áno ako to tam hodnotite je to ťažké ? Dá sa to zvládnuť ?? Ďakujem vopred 💐
tiež to mám ... dá sa to zvládnuť... samozrejme záleží aj na akého " dôležitého " vyučujúceho natrafíš...
@andreakotesova Dobry den, mate este material ? A ako sa tam studuje ? Vopred ďakujem
@andreakotesova mohla by som sa opýtať ako to prebiehalo? Mam doma 2 rocne dieta a naskytla sa mi príležitost ísť študovať. Prosím až mate nejaké materiály mohli by ste mi posunúť? Ako to celé prebieha? Dakujem
@simonakatinova myslím, ze material som už niekomu darovala. Možno by som ešte čosi nasla v PC, len ci ho dokážem naštartovať 🙂 Ja som mala 3rocne a 1rocne dojcene dieťa. S deťmi bol manzel. Dala som to 🙂 Chodila som piatky poobede a v sobotu od rána. Ale teda skúšky na UNIZA sa nerozprávali zadarmo, aj keď išlo LEN o DPŠ.
Ahojte, prosím Vás aké predmety tam boli? Napr na konci je z matematiky skúška? Ďakujem
Ahojte, prosím Vás aké predmety tam boli? Napr na konci je z matematiky skúška? Ďakujem
@bajka22 matematiku som nemala.
ahojte, chcem si urobit DPS v Ziline, len sa neviem rozhodnut ci IPV ci UNIZA. Je to na UNIZA kazdy vikend? je nieco aj online? Musim si kazdy piatok brat dovolenku? Dikes

Myslíš DPŠ? Chodila som. Mám materiál, ak by si chcela 🙂 Dalo sa to zvládnuť.