Plat počas štúdia na Akadémii Policajného zboru?
Ahojte, viete mi povedat, ci pocas studia na vysokej skole pz ide plat? Alebo to funguje principom, ze ak by som zacala studovat ako civil, nemala by som narok na plat?
Dakujem za odpoved. 🙂
Lepšie je sa zamestnať na polícii a potom začať VŠ.
@anonym_8f286f Najlepšie je nemať s políciou nič spoločné 😃, nikto nemá rád policajtov. That’s just a fact of life.
Samozrejme,že ako civil nemáš nárok na plat 🤦🏻♀️ len keby si už bola policajtka a išla by si na akadémiu,tak by si dostávala plat plus chodila do školy,ale aj ten plat nie je taký,ako keby si pracovala..A keď chodil na akadémiu môj ex,čo bol policajt už v čase,keď tam nastúpil,tak sa dalo denne študovať iba na Bc. a na Mgr. už mohol tie dva roky len externe a popritom už normálne musel robiť..
Samozrejme,že ako civil nemáš nárok na plat 🤦🏻♀️ len keby si už bola policajtka a išla by si na akadémiu,tak by si dostávala plat plus chodila do školy,ale aj ten plat nie je taký,ako keby si pracovala..A keď chodil na akadémiu môj ex,čo bol policajt už v čase,keď tam nastúpil,tak sa dalo denne študovať iba na Bc. a na Mgr. už mohol tie dva roky len externe a popritom už normálne musel robiť..
@lucylaw aj teraz to tak je
@anonym_autor
nemáš nárok na plat ak si civil. logika.
kto by ti ho vyplácal, keď nie si prijatá do PZ.

Lepšie je sa zamestnať na polícii a potom začať VŠ.