icon

Poraďte online kurz

marisoul
23. dec 2021

Viete mi nejaký poradiť? Chcela by som sa popri md vzdelávať a na internete je toho strasne vela a chcela by som niečo osvedčené. Kľudne aj platené. Doteraz som robila v administratíve (verejna a statna sprava, mestsky urad). Ďakujem

petamich
23. dec 2021

a co presne sa chces naucit? nijako si totiz nespecifikovala oblast - volnocasovu aktivitu alebo sa pracovne chces rozvijat a v akej oblasti - teraz tresnem x veci - uctovnictvo, mzdy, controlling, programovat, spanielsky, rumunsky.... 🤷‍♀️

marisoul
autor
23. dec 2021

@petamich skôr pracovne rozvíjať, o účtovníctve nemám ani paru, a hoci by som to chcela vedieť, neviem či by mi v tom"iba" kurz pomohol

mauduska
23. dec 2021

ak vieš po anglicky, tak odporúčam udemy, je tam milion kurzov na rôzne veci, mávajú často zľavy a kurzy majú recenzie. Za mňa super, občas si tam nejaký kurz zaplatím. 🙂

emalka
23. dec 2021

Ak ti anglictina nerobi problem tak urcite Coursera a rozne univerzitne kurzy, vies tam studovat bud zadarmo alebo za poplatok, kedy mas aj diplom z danej skoly o absolvovani kurzu. Maju kurzy uzitocne aj pre pracu vo verejnej sprave.
Ak je anglictina horsia, tak urcite odporucam kurz anglictiny, s nou sa ti spristupni uplne novy svet informacii.

luckastar
24. dec 2021

@marisoul Learn2code ma dobre kurzy pre administratívu, prácu z PC, office, cloud..😉 ale účtovníctvo tam asi nenájdeš

enziii78
Odpoveď bola odstránená