Portfólio z prvej atestácie učiteľa materskej školy
Ahojte, vedel by mi niekto poslať k nahliadnutiu portfólio z 1.atestacie učitela MS?(aj za poplatok), uz som to zacala, ale neviem ci to pisem spravne, ci nie.
Dakujem
@susu0007 dobrý deň chcela by som sa opýtať keďže mám v tom guláš či nemáte k nahliadnutiu ako má vyzerať atestačne portfólio (samozrejme nechcem to zadarmo) školenia mi veľmi nepomohli
@susu0007 dobrý deň chcela by som sa opýtať keďže mám v tom guláš či nemáte k nahliadnutiu ako má vyzerať atestačne portfólio (samozrejme nechcem to zadarmo) školenia mi veľmi nepomohli
@matulikfiesta este stale potrebujete pomoc?
Dobrý deň, rada by som sa pripojila. Aj ja som začala písať portfólio na KU ( 1. atestácia, 1.stupeň ZŠ). No rovnako mám v tom trochu guláš. Rada by som poprosila k nahliadnutiu ak by bol niekto ochotný. Vopred Ďakujem 🙂
@matulikfiesta este stale potrebujete pomoc?
@vtacatko3 dobrý deň, ja by som potrebovala pomoc ak je to ešte aktuálne. ďakujem pekný deň
@vtacatko3 dobrý deň, ja by som potrebovala pomoc ak je to ešte aktuálne. ďakujem pekný deň
@michaelagu jasne, kludne mi napíšte na atestacneportfolio@centrum.sk Mozes poskytnut aj vzor
Vedela by som poskytnúť
@miiichaelaaa dobrý deň, mohla by som vás poprosiť o to portfólio? Kľudne vám zaplatím
Ahojte , som učiteľka v MŠ a tiež pracujem na portfóliu no nájsť niekde vzor je dosť náročné . Rada by som si atestáciu robila v Nivame takže ak by bol niekto ochotný poskytnúť portfólio priamo odtiaľ bola by som veľmi vďačná .
Ahojte , som učiteľka v MŠ a tiež pracujem na portfóliu no nájsť niekde vzor je dosť náročné . Rada by som si atestáciu robila v Nivame takže ak by bol niekto ochotný poskytnúť portfólio priamo odtiaľ bola by som veľmi vďačná .
@anonym_19b80c napiste na atestacneportfolio@centrum.sk

@susu0007 napisala si už portfolio?