Postup po neprijatí na gymnázium
Ahoj, chcem sa opýtať, na akú strednú školu išli vaše deti, potom, čo neboli prijaté na gymnázium? Aké možnosti boli v hre? Ako to prebiehalo?
@anonym_50ac0a Laborantka je podľa mňa super, toto AI tak skoro nenahradí, myslím si
@anonym_50ac0a mali druhe kolo alebo ona ju mala ako dalsiu skolu?
vsak este boli len bilingual prijimacky, ostatne su az v maji.... preco taka panika?
vsak este boli len bilingual prijimacky, ostatne su az v maji.... preco taka panika?
@lucik194 ja tiez velmi stresujem.Bojim sa co bude ked ju nevezmu lebo je velky pretlak.Ma dve skoly, rovnaky odbor lebo iny nechce.Ak to nevyjde, neviem co budeme robit lebo na druhom kole bude iny predmet(matika,biologia)na prijimackach, ako ma teraz.
nerozumien, vysledky este nie su oficialne zverejnene, ako vies ze dieta nebolo prijate? boli zverejnene len predbezne vysledky tie sa budu 1.6 upravovat a posuvat podla priority skol. mohla si podat 4 prihlasky, takze este stale budu prijimacky na netalentove odbory. ak ste dali len 2 talentove a na obe vas "neprijali" mate smolu, zly vyber teraz musite cakat na 2 kolo po 1.6. kedy sa budu zverejnovat oficialne vysledky a podla nich uvidite ci ho naozaj neprijali. ak nie potom ostavaju vacsinou v hre len ucnovske odbory - budu zverejnene pre 2 kolo prijimaciek po 1.6.
@ewellina verím, že si v strese, ak tvoje dieťa neprijali. Ale v našom meste sa minulý rok dostali deti v druhom kole dokonca aj na gymnáziá, na SŠ s maturitou úplne bežne. Pozri si, ktoré SŠ vo vašom okolí otvárali druhé kolo minulý rok a budeš v obraze. Je to myslím na stránke ŠVS.
Okrem toho mám skúsenosť, že ešte celý prvý polrok v 1.ročníku sa rieši dosť prestupov, aj medzi naozaj rozdielnymi školami - zameraním aj úrovňou. Takže skús dopredu nestresovať, držím palce, aby ste boli spokojní.
nerozumien, vysledky este nie su oficialne zverejnene, ako vies ze dieta nebolo prijate? boli zverejnene len predbezne vysledky tie sa budu 1.6 upravovat a posuvat podla priority skol. mohla si podat 4 prihlasky, takze este stale budu prijimacky na netalentove odbory. ak ste dali len 2 talentove a na obe vas "neprijali" mate smolu, zly vyber teraz musite cakat na 2 kolo po 1.6. kedy sa budu zverejnovat oficialne vysledky a podla nich uvidite ci ho naozaj neprijali. ak nie potom ostavaju vacsinou v hre len ucnovske odbory - budu zverejnene pre 2 kolo prijimaciek po 1.6.
@anonym_482059 Ja nehovorím, že dieťa nebolo prijaté, len ma zaujíma, ako ľudia postupovali po neprijatí.
@anonym_482059 Ja nehovorím, že dieťa nebolo prijaté, len ma zaujíma, ako ľudia postupovali po neprijatí.
@ewellina môj ma tiež 2 prihlasky na gymnazium a teda pretlak na oboch,on sa vôbec neuci na skúšky.Uvidime ako to bude pri tomto novom systéme.