icon

Pozemné stavby a architektúra - štúdium v Bratislave

kvdlj
Včera o 14:32

Chcela by som sa opýtať ak ma niekto skúsenosť s tou školou a nejaký názor od ostatných. Som študentka gymnázia a dlho plánujem študovať architektúru, a vsak už teraz mam problem s matematikou a trochu sa obávam že na VS to bude este horšie…

anonym_9c3414
Včera o 14:37

@kvdlj pozemne stavby, nie podzemne

sazumak
Včera o 14:43

Ak myslíš stavebnú, tak tento odbor študuje dcéra a je to ťažká škola. Jej ale matematika, fyzika a pod. predmety vždy šli veľmi dobre. Ak máš problém s matematikou, skôr by som potom rozmýšľala na FAD STU, ak Ti ide kreslenie. Ju zobrali aj tam, ale vybrala si stavebnú. Bola na obidvoch školách na DOD a stavebná jej prišla taká inovatívnejšia.

nuklia
Včera o 15:10

Vo vseobecnosti by som povedala, ze na stavebnych fakultach je matematika tazka. Ale co mam z vlastnej skusenosti odsledovane, je v podstate na urovni uciva gymnazia - matice, integraly a derivacie... A uci sa rok alebo dva. Potom uz nastupuju odborne predmety, kreslenie. Na architekture je dolezite mat predstavivost a fantaziu, mat vlastne navrhy, vediet kreslit umelecky. Matematika by ma na tomto odbore trapila najmenej, ak ju vies zvladnut na gymnaziu... 🙂

marianarem
Včera o 19:49

@kvdlj Ak ti robi problem matematika, zvol si architekturu radsej inde, nie na technickej skole.

marca12
Včera o 20:12

Studovala som stavebnu a matematika bola tazka,ale da sa zvladnut. Mne matika nikdy nejako nesla,ale zvladla som to. Pred skuskou som isla na doucovanie a islo to. Su tam aj narocnejsie predmety ako matika,takze sa az tak neboj.