Prečo školy nezverejňujú prijímacie body jednotne?
Preco niektore skoly zverejnuju ma stranke pocet bodov z prijimacich skusok a niektore nie.Malo by to byt jednotne bud ano alebo nie.Normalne clovek na prasky musi byt z toho cakania.
@anonym_fbbc7 podla bodov a ci uspeli ...
@anonym_c04f2d rozumiem,ale myslela som konkrétne tie vaše výsledky a či je to skola priorita 1-2.U nás rodicia obvolavali školy, ja nemám odvahu🫣Viem,, že syn na prioritu 2.neuspel z jeho slov a dúfam, že priorita 1 mu vyjde, lebo netusim co bude ďalej potom.Oba gymnázia.
@anonym_e9fcd4 asi neriešis práve dieťa ktoré má ísť na strednú že 😒🙄
@ria_sprout aj nase deti robili kedysi prijimacky. 🤷♀️
@anonym_c04f2d rozumiem,ale myslela som konkrétne tie vaše výsledky a či je to skola priorita 1-2.U nás rodicia obvolavali školy, ja nemám odvahu🫣Viem,, že syn na prioritu 2.neuspel z jeho slov a dúfam, že priorita 1 mu vyjde, lebo netusim co bude ďalej potom.Oba gymnázia.
@anonym_fbbc7a A školy rodičom poskytli informáciu po telefóne?
@anonym_fbbc7a Uspela a podla vysledkov je prijata bola 80-ta a beru 90 do rocnika. Mali sme ju aj ako prioritu . Ak aj neuspel ,automat posunie deti s prioritou ,cize stale je sanca,ze sa dostane aj aj ,drzim moc palce 🙂
@ria_sprout aj nase deti robili kedysi prijimacky. 🤷♀️
@anonym_d60ea4 ak si si neuvedomila, tak si anonym takže logicky netuším či tvoje deti "kedysi robili prijímačky" alebo máš novorodenca 😒 tak či tak keď tvoje deti robili prijímačky, určite ti to bolo jedno a keby nikto nič nezverejňoval, tak by si bola klidek tabaček a neriešila by si nič. Jasné.
@anonym_fbbc7a Uspela a podla vysledkov je prijata bola 80-ta a beru 90 do rocnika. Mali sme ju aj ako prioritu . Ak aj neuspel ,automat posunie deti s prioritou ,cize stale je sanca,ze sa dostane aj aj ,drzim moc palce 🙂
@anonym_258e65 áno, čo volali, tak im povedali poradie, pripadne,že je prijatý ak bol niekto na tom výborne.
@anonym_c04f2d super! A Dakujem
mali by sme bombardovať školy aj ministerstvo dopytmi a pripomienkami, že to takto nie je v poriadku. Talentové skúšky mali predbežné výsledky, Netalentované prečo nie? Minulý rok už v takomto termíne výsledky boli známe, Tento rok prečo nie, ak máme takýto parádny "automatický" online systém?

@zuzi0911 aké ste mali výsledky?
@anonym_fbbc7 podla bodov a ci uspeli ...