Predškolská a elementárna pedagogika Ružomberok
Ahojte, je tu prosím mamička ktorá študuje v Ružomberku predškolskú a elementárnu pedagogiku denne? Ale kľudne aj externé. Ďakujem
@jakubjakovae ahojte. Nasla som tieto správy.. No nenasla žiadne info.. Dozvedeli ste sa niečo o štúdiu? Plánujem si dat prihlášku... Na externe štúdium.
@monika2809 no ani moc nie...ale idem skusit dat prihlašku a uvidime ci ma zoberu
@adulik299 @jakubjakovae
Ahojte baby. Tiež si idem dať prihlášku do RK na PEP...vy už ste posielali? Vybavovali ste aj to potvrdenie u logopéda k prihláške?
@adulik299 aký dátum ti dali? ....no som zvedavá ako bude prebiehať pohovor
@lucinka233 Máte vybavené aj preukazy študenta? Ja neviem upraviť foto na tie rozmery
@lucinka233 ahoj, môžem sa opýtať? Idem si posielať prihlášku na externé štúdium. Ako často bývajú prednášky? Každý týždeň, alebo nárazovo? Ďakujem
Ahojte dievčatá, viete mi podať bližšie info, či je problem ked sa nezúčastním každej hodiny?
@lucinka233 ahoj môžeš mi povedať aké náročné je to štúdium?Čo hudobný nástroj?Učí sa treba ho vedieť?
@nadej1111 ahoj, neviem ti povedať. Ja som nakoniec nenastúpila pretože máme bábätko 😊
Baby viete sa niektorá vyjadriť k štúdiu v Ružomberku?... Hlavne k hudobnej a matematike.
@kepassa som v prvom ročníku, takže sa k daným predmetom neviem úplne vyjadriť, keďže som ich ešte nemala. Jedine v letnom semestri mám voliteľný predmet Hra na nástroj a tam je na výber klavír, flauta, gitara alebo husle. Ale vraj je matematika masaker, všetci to tvrdia.
@jananeupauer no o Presove sa to hovori. Kolegyna by tento rok koncila nebyť matematiky...o rok sa jej to predlzuje
@kepassa som v prvom ročníku, takže sa k daným predmetom neviem úplne vyjadriť, keďže som ich ešte nemala. Jedine v letnom semestri mám voliteľný predmet Hra na nástroj a tam je na výber klavír, flauta, gitara alebo husle. Ale vraj je matematika masaker, všetci to tvrdia.
@jananeupauer ahoj vieš mi povedať viac info o štúdiu ?
Chcem si podať tento rok prihlášku na externé štúdium predelementárna a elementárna pedagogika
Dievčatá píšem do tejto diskusie,lebo čítam že niektoré už na VŠ v Ružomberku chodíte. Prosím vás aké otázky,na čo sa vás pýtali na príjimacom pohovore. Ďakujem,zisťujem tak orientačne aby som vedela čo ma čaká, ďakujem krásne ♥️

@lucinka233 aj ja hľadám info na externe štúdium